Hienoa, loistavaa. Viimeksi raskauden loppupuolella kihomatoja ja nyt täitä. Onneksi ei sentään olla niin myöhäisillä viikoilla vielä kuin viimeksi.

Poppana muisti illalla klo 19:45 näyttää lappua jonka sai koulusta: "Luokassamme on täiongelma. Tarkastakaa lapsenne." Uuujee... Pikakurkkaus hiuksiin, voi piru! Siellä liikkui jotain yhdessä kohtaa ja katosi. Oli sen verran kiire etten jäänyt tutkimaan tarkemmin vaan ampaisin autolla apteekkiin, se kun meni kiinni klo 20. Mielummin ostaisin turhaan täishamppoota ja täikamman kun jäisin ilman niitä jos tarkempi tutkimus löytöjä toisi.

Takaisin kotiin ja Poppanan hiuksia täikammalla haromaan. Se joku jäi täikampaan ja täihän se oli p020.gif. Enempää en löytänyt, joten seuraavaksi Pipa syyniin. Grrr, pari löytyi tämänkin päästä eli neidit marssitin isänsä kanssa täishamppoopesulle. Sillä välin tarkastin pojat ja Isosiskon - jee! tulos nolla. Sen jälkeen inhon väristyksiä tuntien oma pää... nolla. Huh helpotus. Olin täishamppoon lisäksi ostanut pajunkuori-shampoota suolaisesta hinnasta huolimatta kun siitä sanottiin että voisi ehkäistä täitartuntoja, ja päätin käydä sillä pesemässä oman pääni kuten kehotin myös nollatuloksen saaneita tekemään. Pesun jälkeen neuroottisena kampasin pääni uudelleen täikammalla ja prkle... yksi jäi haaviin. Siinä vaiheessa täikampa miehelle ja puolisen tuntia tämä haroi hiuksiani eikä löytänyt enempää.

Pipan ja Poppanan päät tutkittiin vielä täishamppoon ohjeen mukaan puolisen tuntia myöhemmin ja Pipalta löytyi pari lisää. Saivareita ei pahemmin näkynyt eli aika tuore tartunta meillä kyseessä. Lakanat ja muut petivaatteet revittiin täiprinsessojen sängyistä pesuun, muiltakin otin tyynyliinat, pussilakanat ja lakanat vaihtoon. Sauna lämmitettiin ja sinne vietiin sohvatyynyt ja takit ym. mitkä ei koneeseen illalla ehtineet, ottamaan löylyä yöksi.

Kuten aavistelin. Uni oli hiukkasen pätkittäistä ja heikkoa yöllä. Heräilin vähän väliä kun unissa pyöri täit ja uudelleen unen saanti oli heikkoa kun mietin onko päässä tai tyynyssä elämää s065.gif. Aamusta piti vielä herätä ajoissa kun Mies meni klo 7 töihin ja ennen Pipan eskariin vientiä piti pestä tämän ja Poppanan hiukset pajunkuori-shamppoolla kun täiaineen sai pestä pois. Aamuinen täikampaus ei tuottanut onneksi saalista yhtään kummaltakaan.

Iltapäivällä leikkasin Vilperiltä ja Tuuliviiriltä hiukset siiliksi niin on helpompi tarkastella poikien päät. Hiustenleikkuun yhteydessä Vilperiltä löytyikin yksi lemmikki hiuksista eli pojalle tökötit päähän ja petivaatteet pesuun. Jesperiltäkin leikkasin hiukset mutta lemmikkejä ei löytynyt, onneksi. Isosisko tarkisti kamman kanssa minun pääni ja minä hänen, tulos nolla. Mutta niin neuroottinen olen että olen minä kampaillut tänään muutamaan otteeseen päätäni kun tuntuu että kutisee koko ajan. Psykosomaattista mutta mitä sitä ei mielenrauhansa takia tekisi. Jatkan kampailuja, kävin ostamassa teräspiikeillä olevan täikamman ettei hajoa heti kättelyssä kuten eilinen muovinen teki muutaman käyttökerran jälkeen.

Toivottavasti tämä oli vain tällainen pikainen vitsaus. Tämän päivän pyykkirumban ja siivouksen ja hiustenleikkuun tuloksena jalat eivät meinaa enää lattiasta nousta kun selkää vihloo niin maan perusteellisesti, ja istuessa selkää särkee. Ja pyykistä ei ehtinyt puoliakaan pesemään vielä tänään eli sama homma jatkuu huomenna...