Sokerirasitustuloksen sain tänään. Mielenkiintoista on se että 1 tunnin arvo oli rajan alle. Olisikohan viikon tai kahden kuluttua ollut jo ihan eri tulos.
paasto: 4,4 - raja 5,0 (Jesperiä odottaessa rv 26+1 tehty rasitustulos 4,3)
1 h: 9,5 - raja 10,0 (Jesperiä odottaessa 10,1)
2 h: 9,2 - raja 8,7 (Jesperiä odottaessa 9,0)

Terveydenhoitaja laittoi lähetteen tuostakin nyt äitipolille niin katsotaan sitten äitipolikäynnillä mitä kotimittaukset sanovat tältä parin viikon ajalta. Mietin vain että pitäisikö nyt vertailun vuoksi välillä pitää karppipäivää ja välillä syödä normaalisti niin näkisi eron noissa... Eilinen iltapala, pari ruisleipää ja muffini heitti arvoksi 8,1. En jaksanut tehdä mitään karppia, muffinien leipominen otti selkään ja mahaan niin että kumpaakin särki ikävästi illan joten halusin helppoa syötävää.

Tänään olisi illalla Vilperin muskari ja sinne mentäessä Isosisko pummasi jo kyydin harkkoihin ja samaten kyydin pois harkoista. Ollaankin sitten kotona sopivasti kun appiukko tulee kylässä käymään. Sattuipa sopivasti tuo eilinen leipomisinnostus, on jotain tarjottavaakin kahvin kanssa. Vaikka yleensä appiukko tulee kylään ruokakassin kanssa eli tuo syömistä tullessaan. Aika ihanaa sinänsä, en edes yritä väittää etteikö siitä olisi apua, ja kassissa on lapsillekin aina jotain pientä hyvää esim. suklaavanukkaita mitä en itse raaski ostella kovin montaa kertaa vuodessa. Eilen oli EU:n ruoka-apua jaossa täällä, tarkoitus oli käydä sitä hakemassa tänään kun jakopäiviksi ilmoitettiin ma-ke mutta lehdessä luki että olivat jakaneet kaiken loppuun ekana päivänä muutamassa tunnissa. Eipä tarvitse siis hakea.