Taapero haluaa olla villi ja vapaa... ilmeisesti. Kenkiä poika ei huolisi jalkaan millään. Ensimmäiset yritykset päätyivät siihen, että poika istui lattialla kengät jalassa ja huusi suoraa huutoa, eikä suostunut edes konttaamaan. Niinpä en tuossa kesällä sitten viitsinyt kengillä edes Taaperoa kiusatakaan. Kyllähän tuo joitain kenkiä mielellään itselleen laittoi jalkaan, mutta voi olla että isin 45 koon kengillä olisi hieman hankala kävellä tai isoveljen 37:lla. Suuruudenhulluutta.

Myöhemmin tuo keksi, että kun varpaat vetää kippuraan, ei äiti varmasti saa tungettua jalkaan niitä läpysköitä mitä kotona yritti. Niissä kengissä kun ei päällisläppä auennut kärkeen asti. Ei siis auttanut muu kuin mennä eilen Prismaan kenkiä ostamaan - sellaisia missä ei auta vaikka varpaat vetäisi kuin kippuraan. Kengät löytyiväitkin ja onneksi tuo ei kaupassa sentään alkanut karjumaan kun kenkiä jalkaan sovitettiin.

Äsken Isosisko halusi lähteä Taaperon kanssa ulos, joten oli aika testata kengät käytännössä - kävelisikö tuo niillä vai ei. Huuto alkoi kun kenkiä jalkaan laitettiin. Kengät jalassa ei suostunut käymään seisomaan lattialle vaan veti jalat kippuraan... hmm, tosi "lupaavaa". Kannoin ulko-oven luo jos se vaikka houkuttelisi ottamaan askeleita - katinkontit, poju istui lattialle ja huusi. Isosisko nappasi Taaperon syliinsä ja meni ulos. Parin minuutin kuluttua tuli sanomaan, että hyvin kävelee :) Piti itsekin käydä kurkkaamassa ja niin Taapero totta tosiaan taapersi pihalla kengät jalassa, hieman horjuvammin tosin kuin ilman, mutta kuitenkin :)) Jessh, nyt ei varpaat jäädy talvellakaan kun saa kengätkin jalkaan.