Juuh, työharjoittelu alkoi ja on jatkunutkin ihan mukavasti mutta voimat tuo vie näin tottumattomasta. Eihän minun ole herttinen sentään tarvinnut vuosikausiin herätä keskellä yötä eli klo 7 aamuisin! Työpaikalla olen ollut eilen ja tänään jo klo 7.35 ja nyt kolmen päivän työskentelyn jälkeen mittarissa on 3h 5min ylitöitä - hyvä minä *taputtaa itseään päähän*. Keräilen mielummin jo näin etukäteen noita tunteja kasaan, kun lupasin tehdä kaikki nekin tunnit jotka jäisivät tekemättä mm. sokerirasituksen tai KOKS:n lääkärikäynnin takia. Eilen olin töissä ihan kunnon työpäivän... 7h 30min. Aika meni kuitenkin nopeaa kun oli tekemistä, tuolla ei ole vielä tarvinnut sormia pyöritellä.

Tänäänkin pomo tuli töihin vasta vähän ennen puolta päivää ja siitä huolimatta koko päivän olin aamusta asti töitä tehnyt. Pöydän kulmalle jäi jo pino odottamaankin ja huomenna kerätään töitä lisää. Pomo kun on töistä poissa perjantain, maanantain ja tiistain, joten noita saa kertyäkin ettei aika käy pitkäksi. Tosin... nyt tuli taas mieleen että onkohan turhankin kiirettä... eilen pomon tarkoitus oli tehdä esittelykierros ja esitellä minut muille osaston ihmisille... ja se jäi tekemättä tänäänkin. Noh, onhan tässä aikaa ja johan minä olen kahvipöydässä tutustunut suurimpaan osaan icon_wink.gif. Se mistä olen iloinen, on tuo Anitan -tukivyö... ilman sitä voisi kävelykyky kyllä mennä, sen verran tuolla saa silti liikuntaa. En kehtaa hissillä kerroksia reissata kun jalat kuitenkin toimii. Hyvin vain huomaa että jo yhden kerrosvälin nouseminen saa aikaan hengästymisen icon_eek.gif.

Eilen tulin töistä kotiin ja siivosin, latasin tiskikoneen ja pyöräytin koneellisen pyykkiä. Sen jälkeen lähdin mökille herkuttelemaan.. isäni oli innostunut kaupasta ostamaan grillattavaa vähän enemmänkin. Taapero ja tytöt olivat kastelleet koko päivän puita ja itseään, onneksi vesi ei tule vesilaitokselta vaan Pyhäjärvestä. Grilliruokaa toin sitten kotiin iltapalaksi Isosiskolle ja Esikoiselle, joilla kummallakin oli eilen pelipäivä. Isosiskolla Valkealassa (voittivat pelit 11-0 ja 4-0) ja Esikoisella Mikkelissä (hävisivät 3-1).

Maanantaina isäni ja tämän kaveri olivat tulleet mökille vaihtamaan mökin ikkunoita uusiin ja muutamassa tunnissa olivat homman saaneet jo tehtyä (viimeistelyä lukuunottamatta), joten aikaa oli ollut käydä kalassa. Tuuliviiri esitteli polleana saamaansa haukea ja muitakin haukia, jotka olivat saaliiksi saaneet. On vain kaloilla kilohintaa... Miehen oli töiden jälkeen pitänyt kuskata isäni urheiluliikkeeseen ostamaan uutta virveliä ja kuvia kun entinen tippui ja hukkui järveen. Maanantain haukien kappalehinnaksi tuli kuulema n. 10 e/kpl. Tosin eilen saivat viisi haukea lisää, ja tänäänkin ekan uistelureissun jäljiltä oli taas viisi tullut... ja noista neljä kunnon vonkaleita. Ei ne kaikki kalat sentään ole kadonneet järvestä vaikka niin jo luultiin.

Tänään Mies meneekin mökille vain Pipan ja Poppanan kanssa. Tarha kun on suljettu to, pe ja ma, niin tytöt menevät aamusta Mummin luo - Mies heittää heidät töihin mennessään. Isosiskon ja Esikoisen on helpompi vahtia näin vain Taaperoa kunnes tulen töistä kotiin. Pitääkin muistuttaa Miestä että pitää tyttöjä silmällä. Mökkinaapuri vierestä oli tänään tappanut kyykäärmeen kuistiltaan n065.gif.

Tänään oli kiva kotiutua kun talo tuoksui vastaleivotulle pullalle f015.gif. Isosisko ja Esikoinen olivat tehneet pari pullataikinaa ja leiponeet korvapuusteja eusa_clap.gif. Mmmm... hyviä pullia olivatkin!! Kyllä nuo vain osaavat. Lisäksi olivat juuri siivoamassa sotkuja kun kotiin tulin, eli hoitivat homman loppuun oikein hyvin heart.gif. Pitääkin huomenna ottaa yksi pulla evääksi aamukahvin kaveriksi... ja nuo eivät ole edes mitään pieniä lärpäkkeitä vaan ihan kunnon kokoisia.