Keskiviikko ja neuvolapäivä.

paino: +100 g/vko, alusta yhteensä 5,8 kg
RR: 130/77
sf-mitta: 31 cm (kaksi viikkoa sitten 30 cm)
tarjonta: rt
syke: 155
pissa puhdas, liikkeet ++, hemppaa ei katsottu kun viime viikolla otetuissa labroissa oli 137

Kaikki siis kunnossa. Putkilon verta opiskelija nappasi myös rh vasta-aineiden takia kun Tuuliviiri joutui aikoinaan valohoitoon. Vauva on ehkä laskeutunut hieman, sitä puoltaisi tuokin että sf-mitta on vain sentin isompi kuin pari viikkoa sitten. Tunnustelemalla th ja opiskelija totesivat kummatkin että on ihan mytyssä tuossa keskellä, nauroinkin että kylkiluut eivät ole tässä raskaudessa olleet vaarassa kun liikkeet on aina tuntuneet tuossa vähän navan yläpuolella. Sain mukaan myös lähetteen ja uudet putkilot pissanäytettä varten että maanantaiaamusta sen toimittaisin labraan - olisi sitten tulos valmiina keskiviikkona kun menen äitipolille. Seuraava neuvola onkin tuon käynnin takia taas kahden viikon kuluttua. Huih, sehän voi olla viimeinen käynti jos käynnistelyyn lähdetään.

Ennen neuvolaa kävin Tirppanan ja Jesperin kanssa perhekerhossa kuvauksessa. Tuli otettua viimeinen kuva minustakin alta 40-vuotiaana. Huomenna tuo etunumero alkaa nelosella. Perhekerhosta mies tuli hakemaan lapset niin sain rauhallisen neuvolakäynnin. Ihan kiva kun ei tarvinnut kuullostella lähtevätkö leikkipaikalta karkuun vai eivät.

Neuvolasta kävin hakemassa Vilperin eskarista ja vein itseni kotiin. Mies hyppäsi rattiin ja lähti kuskaamaan Vilperiä puheterapiaan. Itse yritin saada Tirppanaa unille mutta omat unet jäi kyllä välistä kun heti kun mies kotiutui, piti lähteä silmälasiliikkeeseen kuittaamaan miehen lasit ja Pipalle ostamaan sellaisia. Kauppareissukin olisi ollut tarpeen mutta mies tuumasi ettei minun kanssa halua kauppaan (kyynärsauvan kanssa hidasta menoa) joten käykin vasta illalla kun kuskailee Isosiskoa harkkoihin ja pois.

Maanantaina iski katastrofi kun tyhjensin kuivuria... valon suojakupu oli rikkoutuneena kuivurissa eli kääk! Äkkiä kodinkonehuoltoliikkeeseen ja osa tilaukseen kun konetta ei voi ilman tuota käyttää ettei kosteus pääse sähköosiin. Myyjä sanoi että jos tuotetta on varastossa, saisin sen 3-4 päivän sisällä, jos pitää tilata Saksasta niin menisi pari viikkoa. Näin jo kauhukuvia kahden viikon pyykkäystauosta kun kuivatustiloja meillä ei ole joten jos olisin voinut, olisin hyppinyt riemusta myyjän soittaessa tänään että osa on noudettavissa :)))  Se oli haettava heti ja nyt tuolla kuivuri taas pyöriikin. Mokoma muovikoppa... hintaa 33 euroa. Toisaalta edellinen kesti 13 vuotta että jos tuo kestää saman niin eihän tuo vuotta kohden paljon tee.