Jees, Esikoinen sen sairastelun aloitti, ja illalla Poppana makasi vuorostaan reporankana sohvalla ja hehkui. Tyttösellä oli 39 astetta kuumetta :/

Yö oli levoton. Taapero valitti ja välillä höpisi, välillä unissaan, välillä hereillä. Nuku siinä sitten itsekään. Ennen klo 8:aa poju nousi seisomaan ja itkasi niin että nostin sängystä pois. Hengitys oli sen verran tiheää että äänestä kuulin jo ennen kuin koskin, että kipeänä on pojukin. Kuumalta paketiltahan tuo pikkuinen tuntui. Annoin lääkettä ja otin viereen nukkumaan, meni hetki ja alkoi kuulua sellaista ääntä, että tuli kiirus heitellä tyynyt pois tieltä ja kääntää Taapero toiseen suuntaan... oksensi hieman mutta eipä osunut minun peitolleni ;) Nyt on toinen peitto pesussa. Olo pojalla helpottui ja niinpä otettiin parin tunnin nokoset. Minä kyllä olen kuuppa ihan sekaisin kun unet olivat vähäiset, Taapero sen sijaan mennä viipottaa melkein entiseen malliin lääkkeen ansiosta.

Poppana näyttää myös parempi vointiselta. Tyttö istuu ja touhuaa, hiukan ehkä rauhallisemmin kuin yleensä mutta ei ole hämärän rajamailla kuten illalla. Mies kyllä nauroi puhelimessa, että ei Poppana ihan terve ole (kerroin että tyttö istui ja nauroi sohvalla tyytyväisenä kun minä nousin ylös) kun nauraa ja hymyilee.. marina olisi terveen merkki ;)