Kasassa ollaan edelleen. Siinä missä äskettäin vielä supistukset kiusasivat etenkin illalla, nyt ne alkavat aina aamusta ja jatkuvat siihen asti että menen nukkumaan. Mutta kun eivät ole kipeitä niin kyseenalaista tekevätkö edes mitään. Tai ehkä jotain kun (varoitus! yök-juttuja) liman määrä on lisääntynyt kahden viime päivän aikana. Synnytys kyllä lähenee varmasti (johan sen viikoistakin näkee smiley1.gif ) kun taas kerran onnistuin saamaan kurkkuni kipeäksi. Ainakin kahdella edellisellä kerralla olen saanut mennä kurkkukipuisena synnyttämään joten pitäisiköhän tämä laskea jo oireeksi wink.gif - tai sitten huonoksi tuuriksi.

Eilen en tehnyt yhtikäs mitään. Istuin vain ja pelasi pasianssia. Mies hoiti lapset, teki ruoat ja viimeisteli tyttöjen huoneen maalausurakan ja naputteli listat paikoilleen.Ulos ei kenelläkään ollut hinkua... se ihana luminen talvimaisema on vain muisto enää. Vettä satelee enemmän tai vähemmän tai sitten on muuten vain harmaata. Noh, ei tarvitse kadulla kulkiessa ainakaan pelätä että liukastuu. Tuntuu vain hölmöltä kulkea Kuoman talvisaappaissa tuossa kelissä mutta kun ne on ainoat mitkä mahtuu jalkaan tällä hetkellä ja mitkä saan jalkaan ihan vain pujottamalla. Toivottavasti keli muuttuu taas talvisempaan suuntaan sillä aikaa kun olen sairaalassa.

Kihomatoja ei onneksi ole näkynyt tälläkään kertaa kuin Taaperolla, joten siivouksessa ja pyykkäyksessä selviää vähän helpommalla sen alku-urakan jälkeen (eli kun lääkekuurin yhteydessä piti pestä kaikkien petivehkeet). Eikä Taaperollakaan ole niitä kahta lukuunottamatta näkynyt että jospa tällä kertaa huomasin nuo heti eikä niistä ongelmaa tule. Noh, jos tammikuun loppuun mennessä niitä ei ole enää näkynyt niin sitten uskon että voitto on kotona. Päivä kerrallaan.

Tänään voisin tarkistella tuon sairaalakassin vielä kerran. Nolottaa kun iso putkikassi on täynnä vaikka ei tuolla edelleenkään ole minusta ylimääräistä. Enintään jos lukemisen määrää karsisi niin kassi vähän kevenisi... Lisäksi voisin siirtää puklurätit ja kestovaipat jo lähemmäksi hoitopöytää ettei tarvitse kodinhoitohuoneesta hakea kun tarvitsee. Ja tuota hemmetin pyykkiä riittäisi lajiteltavaksi ja illalla voisi komentaa muksut viemään omansa omiin kaappeihinsa niin ei näyttäisi niin kaaosmaiselta tuolla - tekee mieli kääntyä ovelta karkuun ja lujaa kun kodinhoitohuoneeseen menee etsimään jotain.