Jos yrittäisi välillä kirjoitellakin jotain. Hassua että väsyttää vaikka yöt menee aika hyvin kun ottaa huomioon että talossa on 2 kk:n ikäinen vauva. Tyttö on alkanut nyt nukahtamaan yöunille puolilta öin ja "yösyöttö" on tuossa klo 6-7 aikaan aika usein (joskus saattaa herätä klo 4). Silloinkaan ei vauva herää vaan alkaa ähisemään unissaan ja minä herään siihen, jos ähinät toistuvat niin nostan pienen syömään ja syöntiaikakin on jo lyhentynyt - enää ei mene tuntia tai kahta vaan selvitään alle tunnissa tuostakin jonka jälkeen unet jatkuvat tuonne klo 10 tienoille (yökakkaaminenkin on loppunut niin ei herää kunnolla kun ei vaippaa tarvitse vaihdella). Ei tosin minulla kun pitää nousta vahtimaan Jesperiä viimeistään ennen kuin viimeinen koululainen lähtee ovesta ulos.

Päiväunet on edelleen hakusessa. Vaunuissa saattaa nukkua hetken heijaamatta mutta kyse on todellakin hetkestä eli parempi pitää pyörät liikkeessä koko ajan. Kantoliinassa on nukkunut kolmenkin tunnin unia mutta itse en saa siinä nukuttua. Noh, eiköhän rinsessa opi kun aikaa kuluu, on nuo oppineet muutkin. Mm. Esikoinen ei kolmeen ensimmäiseen kuukauteen nukkunut päiväunia kuin vaunujen ollessa liikkeessä ja Pipa nukkui ekat kuukaudet vain kantoliinassa tai liikkuvissa vaunuissa.

Viime yönä näin kivaa unta Silmänisku . Tein plussatestin... joo, ei siitä yhdestä taudista parane ikinä, pakko se on uskoa mutta tämä ei nyt silti tarkoita että meille lisää tulisi. Kyllä tämä kahdeksan on ihan riittävä määrä. Ja onneksi sylissä uinuilee nytkin vauva - on tämä aivan ihana hymytyttö! Nykyään ei tarvitse kuin katsoa tyttöön niin alkaa hymyä ja kujerrusta kuulumaan, seurustelunhalu on pienellä suuri. Itseä alkaa hymyilyttämään kun tyttö huomaa välillä kätensä... silmät kierossa ja suu mutrussa tuijottaa että mikäs tuo on.

Jaahas, Jesperi tuli viereen haisemaan. Kovasti on yrityksessä saada poika potalle, ja osaa pissalle mennäkin jos ei ole vaippaa tai housuja. Housut tuppaavat vähän kastumaan jos sellaiset laittaa, vaikka sitten tekeekin loput pottaan. Mutta se isompi asia ei oikein suju, vain kerran onnistunut. Nytkin meni toiseen huoneeseen ja laittoi oven kiinni niin arvasin että kakkaa ähisti toisaalla - en päässyt perään kun pikkuneiti on juuri aamupalalla. Mutta hiljaa hyvä tulee, eiköhän viimeistään kesällä päästä vaipasta eroon.