Niin se alkaa huomenna opetteleminen päivärutiineista selviytymiseen ilman Miehen apua. Tältä kun lomailut on ohi tältä erää. Noh, eiköhän tuosta selvitä.. joko pirteänä tai sitten vähemmän pirteänä. Viime yö oli aika ok, poika herätteli aina nukuttuaan pari tuntia ja söi sitten vajaan tunnin. Vähäänhän nuo yöunet jäivät mutta aamulla kiikutin poitsun isän kanssa aamukahville ja vedin itse peiton korviin. Sanoinkin perheelle että jos alkaa pöydässä näkymään ruokana usein Lidl:n pakastepyttipannua niin tietävät että äiti on vähän väsynyt valvottuaan yön, eikä ole saanut ruokaa aikaiseksi wink.gif.

Eilen mietittiin nimiä. 77:stä nimestä löytyi 9 nimeä karsintalistalle... ollaanko vähän ronkeleita rolleyes.gif. Valinta pitäisi tehdä nyt seuravista vaihtoehdoista: Jasper, Jesperi, Jiro, Jiri, Jasu, Jimi, Joel, Jami ja Jani. Ei helppo tehtävä ei kun Mies suosii eri nimiä kuin minä biggrin.gif. Ja kun saisi etunimen valittua niin sitten mietintään toinen ja mahdollinen kolmas nimi. Mies kyllä heitti jo ilmaan että valitaankin ihan muulla etukirjaimella alkava nimi niin olisi helpompaa.. hehe, niinhän tuo olisi.

Tuuliviiri toivoi illalla että meille tulisi sitten vielä kymmenen vauvaa lisää blink.gif. Minä kyllä sanoin että yksi vielä olisi ihan ok... se tyttölapsi... blush.gif. Mies sanoi että mikäs siinä jos voin taata että seuraava on tyttö. Hmm... milläs minä sen takaisin... vaihdetaan koristepuukot seinältä barbeihin??? Voi kääk!! Nyt ETTE naura... kyllä minä vielä sen yhden haluaisin wub.gif. Väsymys varmaan sekoittanut pään tai jotain...

Jesperi nukkui tänään ekaa kertaa vanuissa parin tunnin unet. Lähdin päivällä kävelylle kaverin luokse vauvaa esittelemään. Kaveri totesi että olen ilkeä kun vauvakuumetta hänelle tartutan laugh.gif . Kotona poju jatkoi vaunuissa unta vielä tovin niin että sain pyykkirumbaakin vähän pyöritettyä. Sopivasti sain suurimman osan jo lajiteltua koreihin kun pieni heräsi. Söi toisesta maitobaarista huikat ja kävi taas nukkumaan, eikä herännyt vaikka sängystä haettiin näytille kun käly tuli käymään ja sitten siirrettiin minun syliini ja siitä taas sänkyyn.

Kivoja uutisia tuli myös. Lankomiehen perheeseen odotetaan vauvaa tammikuussa, LA 26.1. Minä en kyllä ymmärrä kuinka nuo voivat pitää tuollaiset uutiset pimennossa! Nytkin sain kuulla kaverilta asiasta päivällä, tämä kun kysyi pitääkö huhut paikkansa että sinne on perheenlisäystä tulossa. Minä hoomoilasena että ei aavistustakaan. Piti soittaa ja ilmoittaa ristiäispäivä ja kysyä että mites on, onko huhuissa perää, ja suoraan kysymykseen tuli sitten suora vastaus.

Muoks. Kehunpa vielä että eilen mahtui farkut jalkaan ja hyvin. Ei tarvinnut vetää edes mahaa sisään  wink.gif