Eilen piti keksiä jotain ruokaa, joka valmistuu oikeastaan tekemättä ja vahtimatta, että pääsin päiväunille Jesperin kanssa. Heittelin siis vuokaan mitä kaapista löytyi.

vajaa pussillinen Portin kebab-lastuja, n. 200 g tai yli taisi mennä
jääkaapista löytynyt kesäkurpitsan jämä (puolikas pienehköstä) kuutioina
pakaste suikalejuurespussi
Koskenlaskija paprika-sulatejuustoa kuutioina sopiva määrä
jokunen kirsikkatomaatti siivuina/paloina sekaan
hiven suolaa
rouhittua mustapippuria
kuohukermaa

Uuni taisi olla 150 asteessa ja tunnin verran uunissa lämpö päällä, jälkilämmössä ehti olla aikansa ennen kuin heräsin. Ennen syöntiä sekoitus että maut varmasti menevät tasan ja syömään. Söin tuosta eilen ja tänään. Verensokerit tykkäsivät, eilen tunti ruoan jälkeen arvo 4,8,tänään ennen ruokaa 4,2 ja tuntia myöhemmin 5,2.