Sakkoja ei nyt onneksi ole tullut vielä kirjaimellisesti mutta olisi voinut. Mies muisti tänään, että Mersun viimeinen katsastuspäivä oli iät ja ajat sitten. Nyt sillä ajelee sitten riskillä. Kettu että harmittaa tämä huonomuistisuus.

Noh, eihän tuo olisi maata mullistava juttu jos voisi huomenna ajaa heti katsastuskonttorille autoa katsastamaan mutta kun piru vie alettiin eilen tuijottelemaan rengaspaineita niin hupsista heijaa... eturenkaathan ovat selvästi sakkorenkaat jo icon_tongue.gif . Ja niitä ei uusia heti huomenna alle saa kun ei tuota riihikuivaa sentään puissa kasva täälläkään eli pitää odottaa keskiviikkoon... ja katsastuksesta tuo ei noilla renkailla mene läpi. Nyt sitten peukut pystyyn ettei polliisit näe syytä pysäytellä ennen keskiviikkoa.

Pakko tuolla on kuitenkin ajaa kun toinenkin auto on edelleen korjattavana. Sen osahan ei onneksi maata kaatavan hintainen ollut mutta kun koko osaa ei ole Suomessa. Hesassa oli yksi mutta se oli varattu. Toivottavasti Citikan osia ei tuoda soutuveneellä jostain kuten aikoinaan Chryslerin tuulilasinpyyhkijän moottoria... sen osan saantiin meni yli kuukausi. Se se oli kivaa aikaa syyssateilla ajella... piti välillä ajaa tiensivuun ja parantaa näkyvyyttä rätillä... onneksi Viis sateesta -aineella käsitelty tuulilasi piti näkyvyyden kuitenkin useimmiten suht selkeänä kun vesi valui nätisti pois. Kaikenlaisia hankaluuksia noista autoista onkin. Puhumattakaan kuluista... veikkaisin uusien renkaiden hinnaksi 200-250 euroa *pyyhkii tuskanhikeä*. Pitäisiköhän alkaa ostelemaan useammin raha-arpoja...

Taaperon pottailusta on sen sijaan hyvää sanottavaa. Tänään kokeilin pitkästä aikaa pojalle alushousuja ja hei, pikkumies on selvästi tajunnut homman idean. Osaa ottaa nekin pois kun hätä tulee ja menee potalle. Ainoan miinuksen saa vielä siitä kun ei osaa hihkua "kakka" sen tehtyään vaan lähtee liikenteeseen. Jos ei sitten ole niitä housuja jalassa niin pyyhkimätön peppu voi aiheuttaa pientä sotkua, sain eilen huomata icon_sick.gif

Oma olo on flunssasta selvinnyt mutta nyt on taas kuvioihin palannut lievä etova olo. Ja väsyttää edelleen. Kotityöt on evvk ja sen kyllä huomaa pyykkikorista. Pitää yrittää ensi viikolla ryhdistäytyä ja nujertaa pyykkivuoristo. Onneksi nyt viikonloppuna ei ole kyllä ollut lapsiakaan pahemmin aiheuttamassa lisää pyykkiä kun Isosisko jäi eilen J-serkun luo yökylään ja Esikoinen sekä tehotytöt ovat olleet mökillä. Taapero ja Tuuliviiri ovat olleet oikeastaan aika huomaamattomia. Ja eilinen ilta oltiin koko poppoo mökillä kun isäni tuli taas sinne remonttihommiin.

Mökin yläkerta alkaa olla ihan kivassa kunnossa jo, paneeleita laittelevat seiniin. Huomenna tulee kummitädin sukulaismies, ammatiltaan sähkäri, katsomaan miten sähköpiuhat on vedetty ja tekee korjauksia jos on tarvis. Tulee mukavasti tilaa kun saa tuon yläkerrankin käyttöön. Kunhan se on valmis niin laitan näkyviin ennen ja jälkeen kuvia.