Esikoisen seura kerää itselleen rahaa talkootyönä. Nyt viimeisin toimi oli 1500 kirjeen kuoritus (jokaiseen kuoreen kolme paperia ja palautuskuori), ja jotta minäkin saisin otettua osaa edes joskus jotenkin, sain kotiin noita kirjeitä laitettavaksi. Perjantaina Esikoisen ja Isosiskon kanssa saatiin tunnissa 190 kirjettä tehtyä, ja eilen tein loput. Kaikkiaan 275 kirjettä, laskin ne kun sienellä liimapintaa kostuttelin. Esikoinen uhosi nuolevansa ne kiinni, minä tuumasin että kolmen jälkeen pojalla voisi olla kieli jumissa kitalaessa, ja yhden kokeiltuaan totesi sienen ystävällisemmäksi tekijälleen :D

55194.jpg Siinä ne ovat valmiina. Tylsää hommaa mutta mielummin tuotakin tekee kuin kaivaisi kaikki eurot omasta lompakosta. Että jos tätäkin lisää tulee niin osallistun kyllä talkoisiin.

Eilen saatiin yllätysherkuttelua. Käly poikkesi kotimatkallaan pikaviisiitille. Toi meille töistä (leipomo-ravintola) ylijääneet pizzat, patonkia, lihapiirakoita ja mansikkaleivoksia. Mmmm :) Ihana ihminen. Pizzoja riitti vielä aamupalaksikin.

Isä soitteli myös... Mokomakin. Kyseli kuinka me tarkenemme, hän kuulema tarkenee äitini kanssa oikein hyvin. Parvekkeella oli enää vain +22 astetta lämmintä kun aurinko ei siihen suoraan paistanut. Joo joo, toisten kelpaa Barcelonassa päivää paistatella. Oli pakko kaivaa sääennuste tiistaille kun kotiutuvat taas, että tietää varautua pienoiseen lämpötilan laskuun ;D Totesi vielä, että vaikka siellä hauskaa on ollakin niin kallista siellä on.

Ai niin. Huomio serkkuseni! Piti mainitsemani että jos tätä blogiani luette niin pitäkääpä tuo raskausuutinen vielä pimennossa muulta suvulta. Puskaradio ehtii toimimaan sitten vähän myöhemminkin :) Jos nyt uskallan tästä kertoakaan ;D