Herättiin Taaperon kanssa hieman kymmenen jälkeen. Heti kun ylös pääsin, ryntäsivät Pipa ja Poppana kimppuun kyselemään, että mennäänkö uimahalliin. Join aamukahvit ja aloin tutkailemaan uimapukutilannettani. Niinhän se oli, että käytössä ollut uikkari on mökillä, mutta onneksi kotoa löytyi myös sopiva. Sitten piti etsiä Taaperon uikkarit. Vaikka ne vasta viikolla silmissä pyörivät, niin nyt niitä ei meinannut löytää. Pienen kaappien pengonnan jälkeen löysin kuitenkin.

Vihdoin vähän puolenpäivän jälkeen päästiin liikkeelle. Uimahallissa Taapero katseli ihmeissään ympärilleen sillä aikaa kun tiskillä maksoin lystin - 17,50 euroa (aikuinen 3 e, työtön 2 e, kaksi alle 5v. ilmaiseksi, lapsille 10:nen kerran lippu 12,50 e - normaalisti 1,50 e/lapsi/kerta 12 v. asti). Mies otti tehotytötkin miesten puolelle mukaansa siltä varalta, että jos Taaperon kanssa joutuisin poistumaan jo edeltä - pakollahan me emme toista uimahallissa pitäisi jos kiljuvaa vastalausetta antaisi.

Pukuhuoneessa Taapero jatkoi selkeästi paikan kummastelua. Outo paikka, outoja ihmisiä, ja äiti alkaa vaatteitakin pois ottamaan. Suihkuun kun päästiin alkoi huuto, ja ote kaulan ympärillä kiristyi. Yritin rauhoitella poikaa, mutta suihkussa käynnistä ei meinannut tulla mitään kun Taaperon huuto vain yltyi jos vettä osui päähän ja kuitenkin pestävä oli. Laitoin lattialle seisomaan että sain pestyä itseni, ja pikku reppana vain itki ja tärisi :/ . Vielä en suostunut kuitenkaan hanskoja tiskiin lyömään, otin uimapuvut ja puin ne päälle (sekään ei ollut mukavaa Taaperosta, puku kun tarttui märkään ihoon kiinni ja sitä piti nykiä). Lopulta poju muistutti miniatyyripainijaa uikkareissaan. Itku lakkasi kun lähdin poika sylissä kävelemään altaille. Vähän nyyhkäisyä päästi.

Sisarukset jo olivat ehtineet uimaan kun lastenaltaalle päästiin. Kävelin altaaseen ja kävin istumaan rappuselle Taapero sylissä. Huutoa... Hyssyttelin hetken, huuto lakkasi, ja vaivihkaa siirryin yhden rappusen alemmas, niin että vesi nousi Taaperon vyötäisille - huutoa taas. Rauhoittelin taas hetken ja liu'uin rappuselta altaaseen pitäen Taaperon koko ajan sen verran ylhäällä, että vesi ylettyi vain vyötäisille. Pientä itkua pojalta tuli, mutta kun Esikoinen toi rantapallon, unohtui itku ja pieni hymykin irtosi. Pallosta kiinni pitäen Taapero sitten uskaltautui kurkkimaan altaan muuta menoa. Jokainen liikahdusyritykseni palkittiin kuitenkin itkulla ja meni hetki pientä rauhoitellessa. Pallo vaihdettiin pienempään, ja kun Mies ja sisarukset lähtivät käymään porealtaalla, minä jäin Taapero sylissä istumaan lastenaltaaseen ja pyörittelin palloa vedessä. Taapero seurasi tarkkaan ja taas pientä hymyilyäkin oli havaittavissa.

Pikkuhiljaa Taapero alkoi jo kättään liikutella vedessä, eikä pieni liikatelu haitannut, isommista tuli itku. Selkeästi poika kuitenkin alkoi jo nauttia sylissäni puolittain lojuen veden keinuttelusta. Vesi sai ylettyä jo rintaan asti. Vähän myöhemmin Mies otti Taaperon itselleen, ja minä lähdin Esikoisen kanssa testaamaan kummalta loppuu kunto ensin eli kumpi jaksaa kauimmin uida yhteen putkeen. Sain uitua 350 metriä kun oikeassa jalassa alkoi krampata ja oli pakko luovuttaa - Esikoinen ui 400 metriä. Oli polleeta poikaa kun äitinsä voitti :D

Aikuisten altaalla uitin Pipaakin hiukan viileämmässä vedessä ja jestas kuinka neiti kiljui :D Hauskaa oli. Poppana halusi myös uittamista kun näki Pipan aikuisten altaassa, joten vein Pipan rappusille. Mitä tekee tämä pieni omapäinen tehotyttömme? Lähti uimaan perään kun Poppanaa uitin. Äkkiä Poppana toiseen kainaloon ja toisella kädellä nostamaan sukelluksiin painuvaa Pipaa. Hetken Pipa pysyi pinnalla mutta sitten alkoi vajota... ei siis ihan vielä syytä aikuisten altaaseen tulla, vaikka sukelteleekin jo kuin pieni hylje lastenaltaalla ja hetken pysyy pinnallakin. Poppana sen sijaan pysyy pinnalla jo melko hyvin, ei tarvinnut mitään uima-apuja jos keskittyi uimiseen.

Palatessani lastenaltaalle huomasin Miehen jo uittavan Taaperoa vähän syvemmälläkin - eikä poju huutanut yhtään, hymyili vain. Ainoastaan kasvoja ei saanut kastella. Otin Taaperon syliin että Mies pääsi uimaan välillä, ja minäkin sain uittaa ilman huutoja. Hieman huvitti kun laitoin Taaperon syliin makoilemaan, niin pienen silmät alkoivat lupata ja hyvä ettei nukahtanut siihen ♥ . Hieman väsy alkoi olla jo :)

Lähdin sitten edeltä Taaperon kanssa pesulle, ja sielläkös taas huuto alkoi. Suihku oli pienen mielestä kertakaikkiaan kamala paikka. Äkkiä pesut ja pois, jätin saunan suosiolla väliin kun pikkuinen jo ihan väsy oli. Pukuhuoneessa huuto lakkasi, ja poju istui tutisten penkillä. Kuivasin ja puin ensin Taaperolle, ja vaatteet päällä oli lämmin niin alkoi jo lauleskelemaan sillä aikaa kun puin itselleni :)

Autossa Pipan silmät alkoivat myös lupata, ja ennen kuin kotona oltiin, tyttö nukkui autossa (ja nukkuu edelleen). Taaperokin suorastaa hyppi innoissaan kun näki minun ottavan imetystyynyn - tiesi pääsevänsä rinnalle ja nukkumaan ♥ . Niinpä kymmenessä minuutissa alkoi kuulua vieno tuhina, ja pikkuinen poika nukkui niin suloisen näköisenä sylissäni. Vein sänkyyn ja puoliunessa kaivoi unipupunsa pään alle, ja peppu pystyssä jatkoi uniaan.