Käväistiin viikonloppureissulla Hesassa pitkästä aikaa. Kerrankin viikonloppu jolloin Isosiskolla ei ollut pelejä missään päin Suomea niin tilaisuus piti käyttää hyväksi. Pääsyy kyllä oli yllä mainitun henkilön hinku kummitätini luokse hiuksia leikkauttamaan. Esikoinen ja Tuuliviiri jäivät miehen kanssa talonvahdeiksi kotiin.

Lauantai meni oleskellessa. Shoppaamaankaan en päässyt kun isälleni iski pakokauhu ajatuksesta että minä olisin lähtenyt hänen kanssaan Myyrmanniin. Pelkäsi ettei pääse sieltä pois tuntikausiin - mikä toki olisi ollut ehkä hyvinkin paikkansa pitävää.

Eilen aamupäivästä kerättiin kimpsut ja kampsut kasaan ja mentiin kummitädin luokse ja muutama tunti siellä vierähti kun käsiteltäviä päitä oli viisi, Vilperin hiukset minä olin jo ehtinyt käsitellä eskarin valokuvauksen takia aiemmin. Kummitäti oli sittenkin tehnyt meille lihapullakastikettaan mistä lapset tykkäävät (alunperin ilmoitti ettei nyt tällä kertaa ruoki, joten syötiin vanhemmillani)  ja sanoi antavansa sen meille kotiinvietäväksi. Nuo lihapullat ja kastike on kyllä niin pirskatin hyviä! Siinä ruoka tälle päivälle.

Kotiin kun tultiin oli keittiö räjähtäneen näköinen. Syy: Esikoinen oli leiponut syntymäpäiväkakun synttäreidensä kunniaksi, voisilmäpullia ja suklaapaloja! Siis ihan kamalaa... mun PIENI esikoiseni täytti eilen JO 17 vuotta!!! Hurjaa, vuoden kuluttua poika on jo täysi-ikäinen. Kakku oli jo parempi versio edellisestä, toinen täytekakku minkä elämässään on tehnyt - ensimmäisessä kostutus meni mettään, nyt se oli jo parempi.

Kiva kun kotona on herkkuja ja minä en oikein saisi niihin koskea. Sokerit on alkaneet heittämään sen verran että nyt pitäisi se roti löytyä. Kaksi perunaa ja jauhelihakastike nosti eräänä päivänä sokerit 8,8:aan niin että peruna on pahapahapaha! Ruisleivän palan tai kaksi pystyn vielä syömään iltasella ilman että ampuu ylös mutta saas nähdä kuin kauan.

Isosisko ei myöntänyt aamulla että jännittäisi mutta minä jännitän sitten hänen puolestaan. Tytöllä alkoi tänään kahden viikon tet-jakso samassa päiväkodissa missä Vilperi on eskarissa. Isosisko on tosin pienten puolella kun sai valita pienet tai eskarit. Vilperi on vähän myrtsinä kun ei nyt itse päässyt tänään eskariin mutta katsoin eilen että suupielessä näyttää ihan kuin märkäruvelta ja aamulla soittelin eskariin että mitäs tehdään kun epäilen että sitä on (olen 99% varma tuosta). Olivat sitä mieltä että pois tänään ja lääkäriltä ab-kuuri aloitukseen niin huomenna voi mennä.

Soittelin sitten tk:een ja jäin suu auki kun kuulin ettei lääkärille sinne tänään pääse kun ei ole päivystystä. Kaupungin keskustassa on mutta ei ole sopimusta että tästä kaupunginosasta voisi sinne lähettää. Pitää odottaa että aluesairaalan tk-päivystys aukeaa iltapäivällä ja mennä sinne. No, tuo sopii oikein hyvin kun aluesairaala on melkein nurkan takana vieressä että lyhin matka meiltä sinne on.

Viime neuvolakäynnin jälkeen on tosiaan alkanut tuntumaan jo joka päivä liikkeitä .