Kiva pieni päänsäryn jumputus ollut eilisestä asti ja leipoa pitäisi huomisiin kekkereihin. Nyt alkaa onneksi pikkuhiljaa lääkitys olemaan kohdillaan kun ei tarvitse enää silmiä siristellä eli kohta voisi alkaa töihin. Mies kävi juuri (klo 16:15) hakemassa Tuuliviirin, Poppanan, Pipan ja Taaperon mökille yöksi eli rauhassa saa häärätä. Varsinkin jos pikkumies on noin tyytyväinen koko ajan eli viihtyy lattialla kitisemättä pitkänkin aikaa... ihan outoa... ja pakittelee ja pyörii napansa ympäri (tuota piti sitten yölläkin testata ja "hööhöö" kuului vain välillä ja pää nousi sieltä missä piti jalkojen olla). Isosiskokin tuumasi että outoa kun viihtyy yksikseen lelujen kanssa noin hyvin ilman että alkaa syliin, syliiin -huuto.

Jesperin korvakontrolli oli tänään. Nyt näyttäisi olevan ihan ok kunnossa, enkä odottanutkaan korvista mitään löytyvän. Poika ei yski, eikä ole räkäinen eli kunnossa on.

Klo 21: Eipä sitten ehtinyt kakkuja tehdä. Toisen ehdin täyttää mutta päällystys jää huomiseen. Väsyttää ihan järkyttävän paljon. Mikälie kevätväsy iskenyt kun ainakin kolme viimeisintä päivää olen ollut kuin nukkuvan rukous.