Tämä on helppoa nykyään tämä otsikointi dry.gif

Sain aamulla varattua ajan terveyskeskukseen. Piti vain antaa soida viisi minuuttia ennen kuin kukaan alkoi vastaamaan edes "hetki vielä" -tyyliin. Kahdeksan minuutin tuuttauksen kuuntelun jälkeen puheluun vastattiin. Sairaanhoitaja kuunteli asiani ja alkoi miettiä miten aikoja laittaisi, päivystykseen kun ei voinut tunnin aikaa meille laittaa (15 min/kävijä ja neljä lasta olin viemässä). Päätti sitten antaa ajat vanhimmalle ja nuorimmalle, ja laittoi huomautukseksi, että mukaan tulee pari muutakin joilta voisi korvat katsoa ja keuhkot kuunnella.

Iltapäivällä sitten pakkasin Tuuliviirin, Poppanan, Pipan ja Jesperin autoon ja mentiin lääkäriin. Päästiin heti sisälle, jonoa ei ollut yhtään ohmy.gif. Tehokas naislääkäri vaihteeksi paikalla. Lääkäri katsoi ensin Tuuliviirin korvat, korvatulehdus kummassakin, sitten Poppanan... "jaaha, korvatulehdus toisessa korvassa".. Sitten Pipa, "tälläkin on korvatulehdus ohmy.gif"... sitten Jesperi... "ei ole totta, korvatulehdus toisella puolella täälläkin". Olin tuossa välissä maininnut että kotona on yksi todella kiukkuinen 2-vuotias, ja Jesperin korvat katsottuaan lääkäri katsoi minuun ja totesi että "jos vain haluat tuoda sen kotona olevankin tarkastukseen niin varaan huomiseksi ylimääräisen ajan teille". Taisi tuumata että sairasta sakkia koko perhe biggrin.gif. No sehän sopi kun ei tuo Taapero ole oma itsensä vieläkään. Kiukkuinen kuin takapuoleen pistetty karhu. Mennään huomenna aamupäivästä käymään tarkastuksessa.

Apteekissa oli hyvä ilme farmaseutilla... tässä olis yksi resepti, tässä toinen, tässä kolmas, tässä neljäs... "ohoh, näissä menee tovi"... ja sain muovikassillisen lääkkeitä mukaani, rahaa meni "vaivaiset" 100,55 euroa blink.gif. Hahahaa... helmikuu ei ole loppukaan ja sairauskulut jo 400 euroa. Enää parisataa ja enempää ei tarvitse maksaakaan... tosin tuo ei ole kyllä tavoite. Kotona piti tyhjätä yksi jääkaapin hylly että sain lääkkeet mahtumaan jääkaappiin.