Joopa... heitti sitten helteen puolelle tänään. Yök! En tykkää sen enempää kuin viime kesänäkään. Päivä tulikin vietettyä iltaan asti sisällä kattotuulettimen alla, ja vasta illalla klo 20 aikoihin oli kiva mennä ulkona käymään - silloinkin mittari näytti vielä +21 astetta.

Viime yö oli pitkästä aikaa sarjassa "aivan ihana". Jesperi herätti ensimmäisen kerran klo 3, nukuttuaan vain kolme tuntia, mutta sen jälkeen seuraava herätys vasta klo 7.20. Imetin ja sitten nukuttiin klo 10 asti. Tai minä heräsin tuolloin, poika hiukan myöhemmin. Ihanaa. Silläpä ihmettelen miksi olen niin väsy ollut siitä huolimatta tämän päivän.

Väsystä olosta johtuen käytin energiaa lähinnä neulomiseen. Ja kannatti. Nyt on Ene's scarf valmis. Laitan huomenna kuvaa. Niin ja laitoin myös kotikaljaa käymään kun tuli himo - ja jotainhan tässä on juotava kun ei hanavettä saa edelleenkään juoda keittämättä (tai ei suositella). Vesi pitää keitellä loppuviikkoon ainakin. Mietin tuossa kumpi tulee halvemmaksi... keittää litratolkulla vettä eli ensin maksaa vedestä ja sitten sähköstä että sen saa kiehutettua, vai ostaisiko suosiolla kaupasta?