Kun Pipa aamusta meni kerhoon, lähdin minä Taaperon kanssa kauppaan (kovakalloinen olen, en usko ettei kannattaisi). Ensin Citymarkettiin jossa oli pitkästä aikaa norjalainen lohi tarjouksessa ja minun tekee mieli graavilohta hulluna. Oli siis pakko lähteä sen takia markettiin. Marketin kierros kyllä tuntui vastaavan Cooperin testiä, vauhtiluokassa etana. Noh, muistinpa ostaa liivinsuojuksetkin, niitä ei vielä ollut.

Cittarista kun lähdettiin, oli sen verran aikaa etten viitsinyt tulla kotiin, riisua Taaperoa hetkeksi ja taas olisi pitänyt pukea että haetaan Pipa. Käytiin sen sijaan lastenvaate ja -tarvike puodissa joka myy uutta ja käytettyä vaatetta ym. Sieltä käteen tarttui alla olevassa kuvassa näkyvät. Kietaisubodyt olivat käytettyjä ja maksoivat 2 euroa kipale (markka-aikaan noita olisi saanut kahdella markallakin... eurot on nostaneet hintoja älyttömästi) ja olivat halvimmasta päästä. Samettipotkari sen sijaan on ihan uusi... pitäähän se nyt jokaiselle jotain uuttakin ostaa ja kun tuokin oli tarjouksessa... *selityksen makua icon_wink.gif *. Keltainen on kiva väri kun käy tytölle ja pojalle.
227869.jpg

Pipan haun jälkeen kinkkasin hetken kotona ja meinasin unohtaa kokonaan että Poppanakin pitäisi hakea. Onneksi muistin kuitenkin. Kotona syötiin ja sitten pitikin taas lähteä kauppaan - Lidlistä piti vielä hakea Miehelle puunsahausoluet (meni mökille viikonlopuksi töihin), lapsille limut ja karkit, ja illaksi pizzaa (äiti kuolaa vain vierestä, pizza on myrkkyä verensokereille).

Pääsin Lidlistä ulos kun oikean jalan varvas kävi kramppaamaan. Voi jestas mandeera kuinka teki kipeää. Hammasta purren sain tavarat autoon ja vein kärryn paikoilleen, ja kun pääsin ratin taakse istumaan, äkkiä kenkä pois jalasta ja jalkaa hieromaan. Ei meinannut hellittää millään. Mietin jo että hihkunko jollekin kauppaan menevälle ihmiselle että "katsokaas vieläkö siellä on myynnissä niitä magnesiumporetabletteja ja tuokaa sellainen vesilasillisen kera, en pysty ajamaan". Noo, vartti hieromista niin kramppi vähän hellitti, sen verran että kärsin laittaa kengän takaisin jalkaan ja ajaa kotiin. Kotona ryntäsin suoraan magnesiumtablettipurkille ja heitin yhden tabun äkkiä suuhuni. Pitäisi muistaa joka päivä ottaa yksi icon_rolleyes.gif.

Supistusten puolesta jatkuu samaa rataa kuin ennenkin. Eilen huvin vuoksi kellottelin näitä kivuttomiakin, ja 15-20 minuutin välein näitä tulee, välillä tiheämminkin, pitkin päivää. Onko ihme jos lasketun ajan tuntumassa yläpää on ylikypsää vaikka cytotecpillerit eivät saisi alapäätä kypsymäänkään a060.gif. Vatsan puolesta sain pari kommenttia tutuilta tänään, että maha näyttää siltä kuin se tipahtaisi hetkenä minä hyvänä, lohdutin ettei se huomaamatta tippumaan pääse... enköhän minä sen tunne kun aika tulee g010.gif.