Isänpäivä. Miehen kai pitäisi silloin ottaa rennosti mutta ei meidän isäntä. Aamulla kun nousin, oli Mies jo siivoamassa keittiön kaappeja. Sitten istahti kahville ja lapset ryntäsivät kortteineen ja lahjoineen iskän luo. Poppana oli eskarissa tehnyt nätin tuikkukynttilän alusen (kuva tulee myöhemmin) ja Esikoinen oli leiponut jo koulussa pipareita purkkiin. Isosisko aikoo tehdä illalla kakun ja kaikilta lapsilta yhteiseksi Mies sitten sai uuden puhelimen cokiksessa uitetun tilalle, josta näyttö siis meni pilalle. Uusi puhelin on Sony Ericssonin Z300i. Ihan näppärän oloinen simpukkamalli. Lisäksi tuumasi kun kassista löytyi konjakkipullo ja sikareita, että niistähän he sitten isäni kanssa saavat juhlistaa vauvan syntymää.

Lahja ja korttisateen jälkeen Mies ja Isosisko jatkoivat tyttöjen huoneen tapetointia. Nuorimmaiset kyselivät että mitä isä tekee, johon Mies vastasi että "laitan teille uutta piirustuspaperia seinään" g010.gif . Ehdottikin jo että annetaa pari viikkoa tuon patenttitapetin olla tuolleen seinässä niin sittenhän se on jo siinä kunnossa että pitää vetää maalia pintaan peittääkseen piirustukset s025.gif . Tarkoitus on siis maalata tuo vielä lilaksi kun Isosisko niin haluaa.

Tapetoinnin jälkeen Mies lähti taas lasten kanssa uimaan kun nämä sinne halusivat, ja aikoo tultuaan tehdä ruoan ja leipoa. Meillä siis isänpäivänä isä on se joka tekee ja touhuaa. Minä istun vain takamuksillani ja olen. Nyt tuntui hetkeksi ainakin helpottavan supistukset joita alkoi taas ylösnoustua tulla - ei kyllä ihan eilisillan tahtiin jolloin useamman tunnin supisteli 10-15 min. välein ja ajattelinkin jo siinä klo 22 aikoihin mennä sänkyyn niin loppuvat mutta mitä vielä. Klo 1 asti supisteli n. 10 min. välein ja vasta sitten hellitti kun maha meni sekaisin ja sain käytyä vessassa. Sen jälkeen sain nukuttua aamuun asti ilman vessajuoksuja mutta lonkkasärky herätti sitten sitäkin useammin.

Isosisko nappasi uuden masukuvan... laitan senkin tuonne masugalleriaan verrattavaksi muihin masukuviin.
258155.jpg