Viikko on ollut melko kiireinen ristiäisvalmistelujen takia. Muistin kuitenkin eilen jo (siis viimetipassa) hakea kastemekon... aikaisemmin en kerennyt. Kauppalistaan toivon mukaan laitoin kaiken tarvittavan kun ostosreissun tein torstaina. Eilen hain vain kamalasti kermaa kakkuun ja mihin sitä nyt tarviikaan, niin ja 10 litraa maitoa. Mokoma taitaa kyllä loppua kesken jos sitä ei säännöstele maanantaiksi riittämään.

Yskä alkaa olla voitettu, ja jäljelle jäi vain kamala väsymys kun valvotut yöt (yskän takia) painavat päälle. Onneksi tänään sain nukkua juuri niin pitkään kuin Jesperikin nukkui eli yöllä syötin pojan klo 2, klo 7.45 ja ylös noustiin klo 11. Loistava yö sinänsä.. paitsi että poika kävi yöunille vasta tuolloin klo 2. Tuolla ennen kahdeksaa syötöllä oli pakko tarttua jo rintapumppuunkin kun tuntui että maitobaari on hiukka liian täysi. Eihän poika jaksanut kaikkea syödä.

Nyt Jesperi on aamupalallaan ja minä vietän tämän hetken koneella. Sitten on kolme tuntia aikaa vääntää voileipäkakku ja täytekakku ennen kuin minua vaaditaan taas syöttämään. Tarkoitus olisi täyttää kakut kotona, mennä sitten kerholle ja koristella ne paikan päällä ettei tarvitse koristeltuina kuljetella. Siellä ovat turvassa huomiseen näiltä pieniltä kaksijalkaisilta hiiriltänikin. Kotona voisi käydä niin että kun jääkaapin oven avaa, huomaisi pieniä sormenjälkiä kakuissa... Tänään on tarkoitus saada kaikki kuntoon juhlapaikalla niin että huomenna ei tarvitse stressata enää mistään. Sen kun menee paikalle ja keittelee kahvit valmiiksi. Eikä sitä ehtisikään aamusta juuri touhuta kun klo 13 alkaa ristiäiset. Niin ja vaatteet lapsille pitää etsiä myös jostain jemmanimisestä paikasta.

Tässä vielä videopätkä kun sain kuvattua vihdoin hymyn talteen 30.12.06.