Tänään oli tuo odotettu käynti ja kyllähän tässä on rennompi mieli nyt kun on todistettavasti nähty että kaikki löytyy sieltä mistä pitää, aivot, munuaiset, sydän, vatsalaukku, virtsarakko jne. 00000301.gif . Reisiluun mitat vastasivat viikkoja täysin mutta kun otettiin joku keskiarvo missä pään lakimitta oli mukana niin viikkoja olisi mukamas melkein viikko vähemmän, kätilö totesi kuitenkin että pikkuinen kun oli perätilassa mittoja otettaessa niin lakimitta pieneni sen takia, estää jotenkin tarkan mitan saannin kun päästä jäi ovaalin muotoinen alue mitattavaksi eikä pyöreä. Painoarvio oli 350 g inlove.gif.

Kahdeksan viikon kuluttua uusi aika lääkärin ultrattavaksi, ja kun kyselin mitä mieltä on, käynkö sokerirasituksessa aikaisemmin kun arvot pomppivat välillä liiankin korkeiksi (korkeimmillaan käynyt nyt 9:ssä) niin oli sitä mieltä että ei kannata ennen rv 26:tta. Mittailen kotona ja kiinnitän sen sijaan jo nyt huomiota mitkä nostavat ja mitkä ei. Oli myös sitä mieltä että jos en koe tarpeelliseksi diabeteshoitajalla käyntiä niin turha minun on siellä käydä, kuitenkin kaikki seitsemän edellistä kertaa on hoidettu ruokavaliolla eli enköhän minä jo (sokerimittarin avustuksella) tiedä mitä syödä ja mitä ei. Kätilö ei edes rytännyt ruokavaliotani kun kerroin karppaavani virallisohjeistuksen sijasta.

Pari päivää olen yrittänyt soitella päivystykseen mutta aina on ajat menneet kun olen läpi päässyt. Pitää huomenna soitella heti aamusta, olisi kiva että lääkäri katsoisi nämä korvat etten ole ehtinyt mitään korvatulehdusta elämäni ensimmäistä kertaa hankkimaan - ärrrrrrsyttävää kun ei kuule ja välillä vihlasee korvasta ilkeästi. Nokka on edelleen tukkeessa eli sairastelu jatkuu.