Jesh.. tämän päivän jälkeen odotusta ei enää päivissä lasketa kolminumeroisena vaan kaksi. Saas nähdä lasketaanko kuitenkin vielä plusmerkkisiäkin päiviä päälle.

Eilen tuli vietettyä Poppanan synttärijuhlat ja vaikka äitini olikin täällä auttamassa niin silti tuo kävi jalkojen päälle niin, että illalla olin ihan väsy tööt tööt. Hyvä etten nukahtanut illalla mökillä ollessa mutta sitten jäin kuuntelemaan mitä Poppanan lahjaksi saamassa Bambi 2 -elokuvassa tapahtuu ja ennen kuin huomasinkaan, katsoin sen lasten kanssa loppuun. Mökille mentiinn iltapäivästä iltapalaa grillaamaan ja jutustelemaan vanhempieni kanssa. Kaikki muut paitsi minä, Isosisko, Esikoinen ja Taapero jäivät sinne yöksi.

Mökillä oli kyllä ihan mukava käydä. Päätin käydä vielä viimeisen kerran tänä vuonna järvessä uimassa mutta olipa tuo niin lämmintä (+23 astetta) että taidan pulahtaa vielä tänäänkin. Eihän tuolta vedestä voi pysyä poissa kun se virkistää oloa kuitenkin mukavasti ja saa kelluskella painottoman oloisena. Harmi kun en muista mikä veden lämpötila oli vuosi sitten - silloinhan lämpimät säät jatkuivat myös pitkälle syksyyn.

Käly käväisi töiden jälkeen pikapikaa synttärijuhlilla - toi töistä tullessaan yhden kassillisen valkosipulipatonkeja ja juustosämpylöitä, toisen kassillisen vehnäsämpylöitä ja croissanteja ja yhden kassillisen pullaa. Leipurilla oli käynyt yöllä leipoessa pieni laskuvirhe eikä ollut ottanut huomioon Taiteiden yön vaikutusta menekkiin, joten vaikka meille tuli noin paljon syötävää, ja kälyn naapurille pari kassillista, oli käly joutunut heittämään vielä isot määrät pullia, sämpylöitä ym. roskiinkin. Uuh mitä tuhlausta.

Juteltiin sitten kälyn kanssa siitäkin mitä tulisi 9-10 viikon kuluttua maksamaan kakut jos hänen kauttaan tilaisin Esikoisen ja Tuuliviirin synttäreille. En todellakaan usko että siinä vaiheessa kykenen enää kekkereitä järjestämään muuten kuin ottamalla valmista esiin jääkaapista ja laittamalla ne pöytään. Käly tuumasi että jos hänellä sattuu olemaan iltavuoroja lähempänä tuota aikaa ja illasta jää kakkuja myymättä niin laitetaan ne pakkaseen ja saan ilmaiseksi. Kermakakun voin sitten ostaa, se olisi hänen kauttaan 17 euroa (20 hengen).  Kuullostaa ihan ok hinnalta. Johan itsetehdenkin menee kakkuun aika mukavasti rahaa.

Illalla tultiin kotiin klo 22 aikoihin sopivasti tuijottamaa Subilta C.S.I Miami. Tähti aloitti virkeän iltajumpan ja sitä siinä samalla tuli seurattua. Esikoinen ja Isosiskokin innostuivat ensin katsomaan kuinka maha heilui, sitten halusivat kokeilla ja voi mikä nauru kun saivat mojovia potkuja käteen. Isosisko tuumas että tuntuuvatpa ne terävinä... joo-o... jos se toisen käteen tuntuu terävänä niin sitä se tosiaan tuntuu minustakin joka ne potkut saan tuta vähän väliä.

Mieskin sai vihdoin aikaiseksi kerrottua töissä vauvasta. Hänellä olisi ollut syyskuun viimeinen viikko vielä kesälomaa mutta oli mennyt kakkospomolta kysymään onnistuisiko viikon siirto marraskuun lopulle. Tämä oli tuumannut että mikä ettei, ja siihen Mies oli sitten sanonut että "niin... minä olen siitä sitten vielä seuraavan viikon isyyslomalla". Hehehehee... kakkospomo oli katsonut Miestä vähän pitkään.. "jaahas... vai niin taas" ja nauranut. Tuokin nyt oli suuntaa antavasti vain sanottu. Tosiasiallisesti Mies varmaan kuitenkin tekee taas niin että jää töistä pois vasta kun minä kotiudun sairaalasta eli voi mennä joulukuullekin. Onneksi ei ole firmassa sesonkiaikaa joten onnistuu hyvin.

Eilen kaupassa näin yhden kaverin jota en ole pitkään aikaan nähnytkään. Juteltiin niitä näitä ja lopuksi kaveri tuumasi: "Jestas kyllä tota sun mahan kokoa. Jos näin pelkältä näkemältä pitäisi sanoa niin sanoisin että sulla on laskettu aika ihan just." Sanoi vielä että kun näkee ettei kyse ole edes turvotuksesta, kasvot on kapeat ja jalatkin kuin tikut (hame päällä) niin keskivartalon pallo on aikasmoinen vastakohta :D . Tehokasta keskikehon treenausta ;)