Viikko mennyt taas nopeaan. Keskiviikkona oli perhekerhopäivä ja vaikka aamulla kuinka väsytti niin Pipaa ja Taaperoa ajatellen vääntäydyin ylös sängystä ja vikkelään toimien ehdittiin tunnissa kerhoon. Miehellä oli vapaapäivä joten auttoi kahden isomman kanssa niin että oltiin ajoissa. Antoi vielä kyydin kerholle, jotta saisi auton lohkoon kun kerhon jälkeen oli tarkoitus tehdä pikapyrähdys Prismaan ennen eskarilaisen hakua. Pikapyrähdys totta tosiaan kun matkaan menee suuntaansa n. vartti ja sama takaisin mutta ostoslistaa seuraamalla kauppareissu saatiin tehtyä tuossa välissä. Tarkoitus oli käydä Markantalossakin katsomassa uutta mikroaaltouunia kun entinen alkoi tiistai-iltana pitää sellaista meteliä, että pelkäsin sen räjähtävän silmille, mutta sinne ei ehditty ennen Poppanan hakua. Ajeltiin sitten edestakaisin ensin hakemassa Poppana ja sitten Markantaloon. Kannatti. Sieltä löytyi mikro tarjouksessa 99 e, ja kun myyjä tunsi Miehen niin tiputti hinnan vielä 79 euroon. Samaan syssyyn kysyin kolmivärimustekasetin hintaa tulostimeen ja sain siitäkin pari kymppiä alennusta a020.gif

Markantalosta tultiin kotiin ja syötiin välipalaa. Jesperi piti herättää kesken unien, että sain pojan syötettyä ennen kuin minun oli taas mentävä... jälkitarkastukseen. Onneksi on nyt ohi tuokin, enää tarvitsisi muistaa viedä lääkärintodistus Kelaan ettei rahan maksu lopu kesken... Illalla käytiin Miehen kanssa Citymarketissa katsomassa minulle toppapukua... ja lähdettiin kaupasta Miehen kenkien kanssa.

Torstaina ohjelmassa oli vain muskari. Postilaatikosta löytyi lankoja g030.gif- ihanan jaden vihreää odottamassa vain että ehdin niistä jotain tekemään. Ruokaa tehdessä yritin vähän neuloa... tuloksena hernekeiton palaminen pohjaan osittain d040.gif .... unohdin koko rokan teon hetkeksi. Onneksi sain osan pelastettua. Illalla käytiin jälleen toppapukua metsästämässä, tällä kertaa Anttilassa. Ei ollut sielläkään, eikä ollut Taaperolle talvisaappaissa sopivaa kokoa, joten mentiin taas Citymarkettiin ja Taapero sai kengät.

Tänään oli vähän kiireisempää taas. Aamusta laitoin Pipan kerhoon, herätin Taaperon ja Jesperin, ja toiselle autoin vaatteet päälle ja toiselle koko helahoito aamutoimia. Klo 10.30 oli aika pankkineuvojalle kun netin laskurilla laskin, että kannattaa asuntolainat yhdistää... sen mukaan yhdistettynä ne saisi maksettua nopeammin takaisin. Tuohan oli asia mikä oli varmistettava pankkineuvojalta. No, oikeassa laskuri oli. Yhdistettiin lainat ja otettiin vähän lisääkin samaan syssyyn (on tulossa viemäriputkiremontista kuluja, joten varaudutaan samantien siihen), otettiin lainaan joustava korkokatto, maksuerä pieneni ja silti laina on nopeammin maksettu takaisin kuin mitä edellisen lainan kanssa olisi ollut k040.gif. Näköjään se kannattaa aina silloin tällöin tarkistella noita.

Samalla reissulla avasin Jesperille tilin. Kiva yllätys oli, että pankkikin antoi sinne rahaa - 10 euroa kastelahjana smile.gif. Ensi viikolla on uusi aika tuonne allekirjoittamaan uudet lainapaperit ja samalla reissulla olisi tarkoitus Jesperille avata myös rahasto, johon säästetään autokoulurahat. Joka lapsella on sellainen, joten pitäähän se olla nuorimmaisellakin. Aikaa vierähti pankkineuvojan kanssa jutustellessa sen verran, että piti jo soittaa kerho-ohjaajalle että sanoo Pipalle, että tämä odottaa minua kun lupasin kerholta hakea. Meni hieman aikaa auton kaivuuseen lumen alta. Olin kuitenkin kerholla jo ennen kuin tyttö oli saanut päällysvaatteet päälleen.

Kerholta mentiin urheilukauppaan. Äitini lupasi eilen rahoittaa sen toppapuvun valittellessani kevyttoppiksen kanssa palelua, joten kaikki kaupathan se oli kierrettävä. Jesperi heräsi tietysti juuri kun minun piti sovitella pukuja, ja pikkumies viihtyy turvakaukalossa vain sen ollessa liikkeessä eli huutohan siitä tuli. Myyjä totesi että sovittele rauhassa, hän lykkii kärryjä (kaukalo oli ostoskärryissä). Yksi sopiva puku löytyi, ja mietin jo sen hankintaa. Aika vain loppui kesken ja piti välillä kiiruhtaa Poppanaa hakemaan eskarista. Meinasin että illalla käyn sovittelemassa sopivat housut kun pääsen yksin kauppaan. Tässä vaiheessa Taapero sitten suuttui kun ei saanut Jesperiä kärryissä työnnellä, eikä suostunut kävelemään. Myyjä jäi nauraen katsomaan kun laitoin käsilaukun Pipan olalle ja nappasin Taaperon toiselle olkapäälle potkimaan... ja kannoin turvakaukaloa toisessa kädessä autonavaimet hampaissani rolleyes.gifdry.gif

Lopulta vain kävi niin, että illalla käväisin kuitenkin vielä toisessakin urheiluliikkeessä ja sieltä löytyi toppapuku, joka oli hieman halvempi, niin otin sen - kun en kerran itse maksa niin säästetään nyt vähän maksajan rahoja, hintaeroa kun oli kuitenkin 50 euroa. Ikinä ei ole minulla noin kallista vaatetta ollut huh.gif... mutta onhan tuosta taas toivon mukaan moneksi vuodeksi. Nyt toivotaan sitten että pakkaset jatkuvat niin pääsen testaamaan tuon käytössä.