Toiseksi viimeinen yö kotona sujui vessassa ravaten ja lopulta klo 5 jälkeen olin aivan pirteänä hereillä eikä uni enää tullut. No, jospa ensi yönä saisi sitten nukuttua paremmin. Tai jos ei niin sairaalassahan on aikaa ottaa päiväunia *leveä hymy*.

Eilinen meni pyykkiä pestessä, lajitellessa ja viikatessa (ja nyt tekee taas tosi kippeetä liikkua). Tuli mieleen ettei isäni löydä nuorimmallekaan puhdasta jos ne eivät ole paikoillaan, Isosiskosta kun ei aamupäivisin ole apua kun on koulussa. Tänään ajattelin pesaista vielä koneellisen pyykkiä ja sitten mankeloida lakanat, viedä makkariin puhtaat lakanat valmiiksi niin Mies saa vaihtaa ne samalla kun siivoaa. On siivonnut joka kerta talon lattiasta kattoon ennen kuin hakee minut ja vauvan kotiin, joten eiköhän tee saman nyt.

Ajatukset kulkevat Miehen kanssa samaa rataa. Toissayönä mietin että pitää tänään tehdä 10 litran kattilallinen jotain soppaa niin perheelle riittää ruokaa ainakin pariksi kolmeksi päiväksi. Eilen aamulla Mies soitti töistä ja pyysi tekemään kauppalistan että hän käy kaupassa ruokiksella ja että tekisin jotain keittoa mistä riittää ekoiksi päiviksi :D Pakkasessa on sitten jauhelihakastiketta, kalapuikkoja ja sen sellaista lisäksi.

Uutisvälitys toimii
Jos tämä jää viimeiseksi blogaukseksi tänne ennen huomista sairaalaan menoani niin kommenttiosioon on irkkikaverit luvanneet tulla laittamaan kuulumisia kun sairaalasta viestittelen niitä heille. Eli eiköhän uutiset Tähden syntymästä ennätä tänne ennen kuin minä sairaalasta kotiudun. Kuva/kuvia tosin tulee vasta sitten :)