Huh... huomenna hihnalle... Jännittää töiden aloitus ja jännittää miten Pipalla ja Taaperolla päivä sujuu - jännityksen määrä on niin suuri että toivotaan ettei tarvi varpusparvia varoa aamulla juuri kun töihin pitää lähteä icon_wink.gif. Ei olisi ensimmäinen kerta kun mahani sekoaa jännityksestä.

Tänään oli taas karmean kuuma hellepäivä ja sen tunsi. Aamusta asti heti herättyä olo oli kuoleman väsynyt ja oksetti kunnolla. Yritin muutamaan otteeseen saada nukuttuakin mutta kun ei uni tule niin ei se tule. Sitten pelasin pasianssia hetken, ja uudelleen sohvalle. Oli sovittu Miehen kanssa, että tänään syödään mökillä mutta oli pakko soittaa sinne klo 15 aikoihin ettei minusta ole tulijaksi ennen kuin viilenee. Jos mittari näytti ulkona varjossa +26,8 astetta niin mitä se olisikaan ollut autossa joka oli seissyt auringossa koko päivän. Klo 18 olo tuntui jo vähän paremmalta, joten lähdettiin sitten mökille - ja mökillä ryntäsin lasten kanssa heti uimaan... tai heti kun olin Miestä valottanut huomisesta. Mitä oli missäkin repussa kullekin lapselle, ja missä oli puhtaat vaatteet heti aamusta päälle, että Pipan hiukset pitää muistaa harjata, varata aikaa lasten vientiin jne. Sitten Poppana, Tuuliviiri ja Isosisko ilmoittivatkin jäävänsä mökille yöksi, joten Mies tuo heidät vielä aamusta kotiin - kiirettä tulee hänelläkin olemaan. Uiminen teki kyllä terää. Olo parani heti. Järviveden lämpötila näytti edelleen +22 astetta eli kyllä tuolla tarkenee pulikoida.

Mutta nyt jos alkaisi pikkuhiljaa valmistautua nukkumaanmenoon. Olisi noloa myöhästyä heti ekana päivänä ja nyt taas uni on edellisinä öinä maittanut kepeästi 10-11 tuntia hyvinkin.