Meinaan eilinen lätkäpeli... meinasi silmukat neuletyöstä karkailla ja puikkojen heilutus kiihtyi sitä mukaan kun jännitys kohosi. Viimeiset kaksi ja puoli minuuttia oli pakko olla muualla kun en kestänyt kuunnella kuinka Suomen käy kun toheloivat viimeisessä erässä niin lopussa. Hyvin kävi kuitenkin - onneksi :)

Tänään kävin shoppailemassa lapsille vaatetta. Ihan koneelta tosin, en minä nyt kauppaan asti ehtinyt. Tilasin neljä t-paitaa, 16 paria sukkia (Taapero ja Pipa jäivät lapsista ilman kun ei kokoa ollut), yhden pyjaman, yhden yöpaitulin, yhden neuletakin ja SD 128 mb:n muistikortin digikameraan. Yhteensä 51 euroa. Ei paha hinta minusta - kiitos NetAnttilan pimeiden hintojen. Aikaa tuossa meni kyllä yhden shoppailureissun verran kun nuo sivut aukenivat niiiiiiin hitaasti mutta mikäs se on kotona ostoksia tehdä, sivusilmällä sai irkissä roikuttua samalla ;)

Ruokapuolella oli tänään työnjako. Miehellä oli vapaapäivä, joten minä tein meille aamiaisen, joka oli oikein karppia... pekonia ja munia. Mies teki sitten ruoan... hiilaripommina ranskalaisia rasvakeittimellä ja paistettuja nakkeja, ja nyt leipoo tuolla taas kääretorttuja... Pakko ihan pieni pala ottaa. Vaikka ihan vain sen kunniaksi että se täti punainen tänään kylään tuli kuten odotinkin. Nyt sitten taukoa yritykseen... juu... ei... juu... ei... juu... ei... Hmm, en osaa päättää, joten katsotaan miten käy. Onko malttia vai ei.

Käytin Poppanan muskarissa, ja samalla reissulla muistin laittaa jälleen yhden työhakemuksen menemään. Kuinkahan monta noita on tullut jo laitettua :P  No, kuten sanottu... täällä on lottovoitto jos pääsee edes haastatteluun asti, saati että räjäyttäisi pankin saamalla työpaikan. Mutta mutta... toivossa on aina hyvä elää, ja sujuu se elo näinkin :)

Isän kanssa tuli juoruttua puhelimessa. Odottelee kumpi tulee ensin... osa-aikaeläkepäätös vai lakkoilmoitus. Bussikuski kun on. Sen verran rankkaa duunia ettei enää jaksa kokopäivähommia tehdä. Toivottavasti kuskit saisivat järkeä noihin työaikoihinsa... johan se on matkustajille turvallisuusriski olla kuskin kyydissä, joka on aamulla herännyt klo 3 töihin ja edelleen painaa kaasua klo 18. Lakkoon vaan eikä periksi työnantajalle! Ikäväähän se on, että se hankaloittaa elämää muilla, mutta harva noihin työaikoihin suostuisi muillakaan aloilla. Ja aina vain enemmän kuskeista haluttaisiin repiä irti kun kuskeista on pulaa - kas kummaa. Minä kyllä ilmoitin isäukolle, että saa tulla tyhjentämään meidän jätteet jonnekin kun jätekuskitkin menevät lakkoon ja se tuntuu täällä meilläkin. Meillä tulee noita haisevia vaippoja (toivotaan että kelit pysyy pakkasilla) ja roskaa lujaa vauhtia :/