Oi voi mikä päivä. Piti aamupäivästä tehdä ruokaa, pestä pyykkiä, täytellä sairaalakassia ym. mutta iski joku ihme kramppi oikealle puolen mahaa enkä päässyt kävelemäänkään kunnolla. Piti keittiöstä huutaa Jesperille että tuo äidille kepin ja onneksi toi. Sen avulla pääsi sitten vinosti etukumarassa kävelmään tuolille. Olisinko reväyttänyt jotenkin kun Tirppanaa nostin vaipanvaihdossa...

Pystyasennossa alkoi sitten vauva mellastamaan eiliseen tapaan ja kiesus se teki kipeää alhaalla. Sekin teki sen ettei kävelystä tullut mitään ilman tukikeppiä johon sai nojata, oli ekaa kertaa pakko ottaa keppi mukaan kun Vilperiä eskarista hain ja askeleet oli hiirenaskeleita. Ja koko päivän on meno ollut samanlaista, kyynärsauva on ystävä.

Vilperin haun jälkeen lähdin Tirppanan kanssa päiväunille ja nukuin kuin tukki pari tuntia. Levosta oli se hyöty että oikean puolen kipu katosi sillä aikaa ja helpotti liikkumista. Hyvä juttu kun torstaipäivä niin Jesperillä oli muskari mihin minun oli poika vietävä. Istuin kyllä visusti muskarin ajan tuolilla ja neuloin - ei tullut mieleenikään lähteä käymään postissa tai kirjastossa vaikka kumpaankin olisi asiaa ja pian. Toivottavasti huomenna onnistuu koska kauaa eivät kuitenkaan kirjaa kirjastossa varattuna pidä.