Ei tarvinne miettiä mitä tekee ja missä on... kotona ollaan.

1318080.jpg

... näyttää Vilperi sen verran pilkulliselta mahan lisäksi selästä, päästä, niskasta, kaulasta, käsistä ja jaloista. Ja vesirokkoa ei ole ollut vielä Poppanalla, Pipalla eikä Jesperillä että onhan tässä populaa keille tautia seuraavaksi tarjoaisi. Esikoinenkaan ei tuota sairastanut aikoinaan vaikka Isosiskolla ja Tuuliviirillä se oli. Vilperi oli ihan reppanan näköinen kun selitti että kutisee ja äiti kieltää raapimasta - nyt poika nukkuu, on nukkunut jo pari tuntia.

Aamusta kun näppylöitä Esikoiselle esitteli ja minä totesin että taitaa olla vesirokko eli tarttuvaa, niin kauppareissuni aikana Vilperi oli juossut Jesperiä karkuun (ja pikkuveli leikistä innoissaan tietty pinkoi perässä minkä töpöjaloiltaan pääsi) ja lopulta lukittautui makuuhuoneeseen ettei vain tartuttaa pikkuveljeen. Hassu poika. Esikoisella oli ollut hauskaa veljiä seuratessaan.

Kaupasta tultua tekaisin pullataikinan. Koko viikon tehnyt mieli pullaa! Tein 43 dallaspullaa ja 50 korvapuustia, puusteissa Isosisko autteli myös. Ai että maistui hyvälle tuore, lämmin pulla ja kylmä maito... naminami.