Tuuliviirillä oli tänään harkat kalliosuojassa, joten sinne tarvittiin sisäpelikengät. Kenkiähän meillä on talo täynnä, kiitos Esikoisen ja Isosiskon, jopa yksi aivan oikea kokokin. Mistä siis kiikastaa? No, vain toinen kenkä löytyi, ja toinen on kadonnut kuin maan nielemänä. Talo käännettiin eilen ylösalaisin mutta eipä vain toista kenkää löytynyt. Lohduttaa kuitenkin ajatus, että kyllä se varmasti tämän pihapiirin sisältä löytyy... joskus. Se vain ei auttanut tähän päivään.

Niinpä kun Poppana oli muskarissa, sain nauttia raikkaasta ulkoilmasta hymyilevän Pipan, joka paikkaan taapertavan Taaperon ja jalkojaan perässä laahaavan ja sitruunan syöneeltä näyttävän Tuuliviirin kanssa (poika ei olisi halunnut kävellä). Vein lapset jonossa ensin urheiluliikkeeseen, ei löytynyt halvalla mitään (huomenna vasta tilipäivä, tilillä 15 euroa), joten käveltiin ympyrää hetki Taaperon perässä ja poikettiin sitten kenkäkauppaan. Sieltäkin oli tarjouksessa olleet loppuneet, joten pois. Käveltiin taas jonkin aikaa ympyrää nuorimman perässä kunnes oli aika hakea Poppana.

Muskarista suuntasin auton keulan kohti RobinHoodia, sekatavarametelisoppakauppa josta löytyy halvallakin kenkiä. Jeps, sieltä löytyi sopivat sisäpelikengät, ja hintaakin vain 8 euroa. Enempää en viitsinyt maksaa kun tuon toisen parin toinen pari on ihan varmasti jossain. Pitää vain löytää se...