Niin kuin viikko sitten epäilinkin, on Jesperin (2vko 2pv) paino nyt kääntynyt noususuuntaan eli maitoa alkaa riittämään, tämä varmistui kun lastenneuvolan th ja opiskelija tulivat kotikäynnille. Puntari näytti nyt lukemia 4240 g, mikä on 240 g enemmän kuin tasan viikko sitten. Ei siis vielä yli syntymäpainon mutta eiköhän tuo pian mene siitä ylikin. Neuvolakorttiin tuli merkintä: Hyvävointinen vauva. Paino noususuunnassa. Iho, silmät ja napa  siistit. D-vit.tipat annettu, 5 tippaa/vrk:ssa, aloitus asteittain. Seuraava käynti on sitten joulun jälkeen 2.1.

Th toi mukanaan vielä yhden lahjuspaketin Pampersilta. Sisältö oli minusta yllättävän hyvä, siellä oli lyhythihainen body, Fisher Pricen purulelu, Vauva-lehti, pari liivinsuojuksia ja vaippoja. Vauva-lehtikin on kesänumero jota en ole lukenut... nyt kun vain keksisin missä välissä ehdin tuon lukea...

Pari viime yötä on mennyt hyvin. Kahtena edellisenä iltana kun on tehty niin, että minä olen kömpinyt nukkumaan klo 23 aikaan ja mies on jäänyt poitsun kanssa seurustelemaan ja antanut sitten pullosta lypsymaidon (80-120 ml) kun pojulle on alkanut ruoka maistumaan. Tuon jälkeen poika on sitten nukahtanut klo 00-01 aikoihin, ja herännyt syömään klo 4-5 aikaan. Siis olen saanut luxusunet tuossa välissä. Sellainenkin ihme tapahtui että kumpanakin yönä syöttö on kestänyt vain vajaan tunnin (tuostakin huomaa että maitoa alkaa tulemaan paremmin) ja poika on nukahtanut omaan sänkyyn pariksi kolmeksi tunniksi eli lisää unta minulle biggrin.gif . Ja vielä seuraavan syötön jälkeen on nukahtanut viereen tissille joten taas pari tuntia unta lisää äidillekin. Aah, ihanaa. Aamut tosin sitten ovat menneet myöhäisiksi kun heräillään klo 11-12 aikoihin. Mutta mihinkäs meillä kiire olisi - ainakaan tällä viikolla. Ensi viikolla alkaa sitten arki eli pitäisi olla Poppanaa hakemassa puoli yhden aikoihin eskarista.

Pirteämmästä olotilasta on ollut se hyöty, että olen jaksanut eilen ja tänään vääntäytyä pikkumiehen kanssa vaunulenkille. Pieni korttelikierros riittää näin alkuun ettei kunto petä kesken pidemmän matkan mutta kieltämättä on mukavaa ollut päästä ulos ja kävelemään! Sääkin kun on ollut suosiollinen siinä mielessä ettei vettä ole satanut päiväaikaan. Outo joulukuu tämä kyllä on. Ulkona on lämmintä, ja vauvalle riittää sisävaatteiden (body+potkarit) päälle pelkkä kevyttoppis - toki vaunuissa on sitten makuupussi lisänä. Eilen poju meinasi protestoida vaunuilua vastaan kun olisi halunnut tissin suuhun hamuilusta päätellen. Äiti oli tyly ja lykkäsi tutin, jota piti sitten aina välillä laitella uudelleen suuhun jottei toinen huutaisi surkeana. Tänään vaunuilu sen sijaan sujui ilman huutoja. Jesperi katseli silmät suurina vaunuista ja tuhisi tyytyväisenä. Ei huutoja, eikä tarvittu tuttiakaan siis. Ei kyllä ollut elettäkään että olisi käynyt myöskään nukkumaan.

Nyt hetki omaa aikaa. Mies halusi lähteä poikaa näyttämään työpaikalleen, joten saan hetken olla ilman rintakoruani heart.gif . Niin ihana kuin tuo onkin sylitellä. Pää on siis edelleen sekaisin vauvantuoksusta 00000301.gif ... elämä on ihanaa!

Muoks. Niin ja muistin jo varata ristiäispäivän, papin ja juhlapaikan. Tarkoitus olisi ristiäiset pitää 7.1. mikäli nyt vain keksitään se nimi pojalle ja kummit. Yksi kummi taitaa löytyä, pitää varmistaa vielä onko kummitarjous voimassa edelleen - tai jos kyseinen henkilö tämän lukee niin hihkaise vaikka HEP kommettiraidalla. Irkkiin eksyn luvattoman harvoin tällä hetkellä.