Edellisen kirjoituksen kommentissa kysyttiinkin jo onko lapsille kerrottu, ja entä appivanhemmille. Lapsille kerrottiin parisen viikkoa sitten kun tämä pahoinvointi ja väsymys on niin totaalista että lakkaavat miettimästä olenko sairas tms. Uutinen sai taas aikaan saman kuin ennenkin - kiistelyn siitä onko tyttö vai poika tulossa happy.gif. Appivanhemmille minä en  kerro mitään, eikä kyllä aio Mieskään puhua, kyllä nuo sen huomaavat viimeistään Esikoisen rippijuhlissa kun maha alkaa jo nyt olla näkyvillä.

Omille vanhemmilleni ja muutamalle muulle sukulaiselle ja ystävälle laitoin tekstiviestin viikko sitten keskiviikkona:
Haikaralinjalta tuli meille viesti. Ovat muuttamassa vakiolentoreittejään pysyvästi mutta mikäli myötätuulet jatkuvat suotuisina niin viimeinen toimitus meille tulee vielä tammikuun alkupuolella.
Mietin tuon viestin jälkeen jo että menikö perille kun vain yksi vastasi viestin saajista, ja vanhemmistani ei kuulunut mitään. Laitoin viestin tarkoituksella niin että heillä oli kolme päivää aikaa (jos aikaa tarvitsivat) sulatella uutista ennen tänne tuloaan. Kun sitten tänne tulivat, toivat mukanaan ison kukkakimpun jossa puolet oli vaaleanpunaisia kukkia ja puolet vaaleansinisiä... onnittelut tulee sitten kumpi tulee smile.gif. Sanoivat että olivat tuota uutista odotelleetkin kun olimme joskus maininneet vielä yhdestä. Mummoni oli kuulema tuumannut vain että hän meinasi tehdä 24 lasta mutta tyytyikin neljään kun olivat villejä poikia kaikki laugh.gif.

Oma olo jatkuu edelleen kestokrapulan ja mielettömän väsymyksen maastoissa. Päiväunille nukahtaminen ei tee tiukkaakaan jos vain tilaisuus tulee oikaista petiin. Tänään ei taida tulla. Ensin on ruokailu mökillä, sieltä kotiin ja hetken kotona olon jälkeen pitää mennä Isosiskon kotipeliä katsomaan kun meille osui täksi päiväksi kioskivuoro, ja sattuu olemaan vielä kaksi peliä eli kestää vähän myöhäisempään. Saas nähdä mitä tuosta tulee. Kyllä minä sinne ehdin mennä mutta pelin loppuminen menee aika myöhäiseksi ajatellen Jesperin iltapuuroa ym. eli minun pitäisi päästä sieltä lähtemään ajoissa. Katsotaan löytyisikö ketään joka voisi kioskin hoitaa loppuun, tai sitten tuurata hetken että toisin Jesperin välillä kotiin ja Esikoinen syöttäisi ja hoitaisi sen hetken kun sitten peli loppuisi. Kioskivuoroon kuuluu myös myytävän leivonnaisten teko, ja Isosisko teki eilen ison kasan korvapuusteja ja minä juusto-porkkana-sipuli-paprikapiirakkaa. Eiköhän noilla pärjätä.

Nyt pitäisi mennä pakkaamaan Poppanalle vaatetta viikoksi kun lähtee vanhempieni matkassa Hesaan, minä menen osan porukan kanssa perästä perjantaina ja Mies tulee yhden tai kahden pojan kanssa lauantaina kun pääsee töistä. Sunnuntaina on serkun tytön rippijuhlat siellä eli juhlavaatettakin pitäisi löytää.