Tuolleen kun otsikossa ilmoittaa raskausviikot niin apua, pää ei ole siis vieläkään päässyt mukaan tähän loppuun. Ei vaikka kyynärsauvasta on tullut ihan vakikaveri ja välillä sattuu kävellessä niin että itku meinaa tulla. Onneksi ei kuitenkaan koko aikaa.

Perjantai oli tuskainen päivä liikkumisen osalta. Sen arvasin etukäteen kun lähdettiin Miehen kanssa aamusta Prismaan. Tsiisus siellä oli porukkaa heti klo 9 jälkeen niin että kassoilla oli kamalat jonot. Piti mennä kun Vilperi oli kerhossa niin saatiin ostettua lasten lahjoihin vielä yhdet suklaarasiat jokaiselle, Jesperi ei onneksi osaa puhua näistä vielä. Tultiin kaupasta kotiin niin piti pakata vaatteet ym. mukaan kun lähdin kuuden lapsen kanssa Hesaan. Esikoinen halusi jäädä kotiin ja lähteä isänsä kanssa illalla lätkämatsiin. Pääsin lähtemään iltapäivästä kun oli tarkoituskin mutta huomasi että omat päiväunet olisivat olleet siihen aikaan - meinasin väkisin nukahtaa rattiin matkalla vaikka yritin mitä että pysyn hereillä. Lopulta keksin että suun käyminen piristi aina hetkeksi joten piti sitten syödä lakuja aina pieni murunen kerrallaan. Olin kyllä tositosi iloinen kun oltiin perillä.

Lauantaina käytiin sitten aamupäivästä mummoni luona. Setäni tietokonetta yritin saada nettiin mutta modeemi ei kerta kaikkiaan alkanut toimimaan, joten kehotin kääntymään liikkeen puoleen mistä modeemin oli saanut. Loppupäivä menikin sitten rauhallisesti lukiessa ja telkkaria katsellessa.

Sunnuntaina aamusta pakattiin kamat taas kasaan ja lähdettiin kummitätini luokse hiuksia laitattamaan. Itse otin permiksen, Isosisko halusi punaisia raitoja ja pikkutytöt vähän lyhensivät liehulettejään. Jesperi nukahti kun oma vuoro olisi ollut joten pojan päähän ei koskettu, minä voin leikata ne kotona. Kummitädin laittaessa hiuksiani aloin haukottelemaan ja huomasi taas että oma päiväuniaika on samaan aikaan kuin Jesperillä. Kummitäti laittoi hiukset ja käski nukkumaan hetkeksi että jaksan ajaa. Kieltämättä teki hyvää. Otin n. tunnin torkut, en nukahtanut kunnolla mutta torkkuminenkin riitti ja olo oli pirteämpi sen jälkeen. Eteen tyrkättiin vielä kupillinen kahvia ennen lähtöä ja kotimatka oli  ihan miellyttävä ajaa. Lapset nukkuivat kyllä mutta minulla ei ollut vaikeuksia pysyä hereillä.

Tänään sain vihdoin ja viimein to do -listalta vedettyä yli makkarin siivouksen. Saalis oli kolme kassillista ja yksi iso pahvilaatikollinen roskaa mutta tuli siistiä. Ja tuli kyllä selvää tehtyä selästäkin. En meinannut jaksaa reilun tunnin päiväuniltakaan herätä ja nyt vihloo selkää ja meinaa mennä jalka alta. Suunnittelenkin tässä siirtoa sohvalle kun tässä tuolilla istuessa tulee nyt supistuksia 10 min välein... plaah. Ja huomenna pitäisi jaksaa vielä olohuone siivota, laittaa jouluverhot sinne ja keittiöön ja pyykkiä pestä *huoh*. Muskarin joulujuhlakin on illalla.

Ohjelmaa on myös keskiviikoksi, torstaiksi ja perjantaiksi. Viikonloppu välissä ja sitten ma, ti ja ke on taas menoja. Kunhan joulu tulee en tee muuta kuin makaan :D