Meinaa mennä hermot murkkujen takia . Enkä puhu lapsista, ei noista kaksijalkaisista ongelmia ole mutta ne pienet mustat.. Yhden paikan kun myrkyttää niin jo ne toisesta yrittävät invaasiota. Mietin jo yhtenä murkutorjuntakeinona talon räjäytystä mutta tokkopa vakuutusyhtiö korvaisi niin järeätä ongelmanratkaisua. Siispä sirote ja sumutettavat myrkyt ovat ahkerassa käytössä ja silmä tarkkana uusien kulkureittien varalta saa olla. Tulis talvi ja pakkaset!

Torstaina Jesperi ja Vilperi pääsivät toisen kerran HopLoppiin kun oli tarjous että kaksi lasta yhden hinnalla. Ajattelin että kun kaikilla muillakin on koulun puolesta jotain niin pojille myös. Mm. Tuuliviirin luokka kävi Fazerilla ja Heurekassa, Pipan ja Poppanan luokat ensi viikolla HopLoppiin. Esikoinen ja Isosisko tulivat myös mukaan ja pari tuntia meni rattoisasti. Jesperi innostui viimeisen vartin aikana kierreliukumäestä niin että Isosiskolla oli työ pysyä perässä ja polvet kuulema tuli kipeiksi kun piti ylös kavuta/kiivetä hurjaa vauhtia pikkuveljen perässä.

Isosiskolla on pelien täyteinen viikko ollut. Perjantaina Ristiinassa, eilen kaksi kotipeliä ja tänään vielä yksi kotipeli. Eilen ja tänään minä hoitelen kuskaamisia, tänään vähän limittäin kun Tuuliviirikin aloitti uudelleen futiksen ja pojalla on pelit Mäntyharjulla. Jossain vaiheessa pitäisi ehtiä vielä ruoka tekemään ja Vilperi ja Jesperi mökiltä hakemaan kun mies tekee ylitöitä jatkuvasti  (alotti jo ennen pääsiäistä) ja menee taas huomenna klo 7:ksi töihin. Ei viitsi poikia mökillä klo 6 herättää kun kotona saavat nukkua vaikka klo 10 asti.

Alettiin syksyllä puhumaan että jos saataisiin kesälle Tukholman risteilyä aikaiseksi. Lapset osallistuivat säästötalkoisiin toimittamalla isoon possuun kolikoita aina kun löysivät tai saivat senttejä. Nyt laskettiin possun sisältö ja ynnättiin siihen s-bonukset ja perjantaina varattiin matka . Miehen pomokin lupasi maksella ylimääräistä palkkaa ylitöiden takia. Tähän asti kannatti vetkutella niin hytit saatiin edullisesti (kolme hyttiä kun vanhempani lähtevät myös mukaan). Normaalihintaan hytit olisivat tehneet 810 e, nyt niille jäi hintaa vain 387 e, ja saatiin Promenade-luokan hytit. Nyt on jotain mitä odottaa, arjesta poikkeavaa. Luultavasti viimeinen koko perheen reissu kun Esikoinen täyttää ensi vuonna jo 18v. Hieman poika on pitkin hampain kun sai kesätöitä (mikä on todella ihana juttu!!) ja nyt on välissä poissa kolme päivää ja joutuu tekemään ne sisään tietty loppupäästä. Kun "muutenkin vähän jää lomaa". Hohhoijaa. Totesin vain että toivottavasti ensi kesänä ei jää yhtään vaan saa koko kesäksi töitä, pitkät kesälomat kun kuuluvat lapsuuteen, opiskelijan on syytä etsiä töitä ja paiskia niitä kesä kun ei ole tilannetta että pappa betalar.

Eilen oli Euroviisupäivä jälleen kerran. Ei tarvinnut jännittää Suomea kun tiputtiin jo semifinaalissa ulos. Sillä kappaleella... haha... ei mikään ihme. Kuunkuiskaajien kappale olisi sopinut tanhuseuroihin paremmin, ei tainneet ottaa Lordista opiksi mikä iskee mutta toisaalta, parempi niin. Turhan kalliit juhlat tulisikin järjestettäviksi jos viisut voitettaisiin.