Kyllä taas väsyttää vaihteeksi. Jesperin kummitäti riemuitsee kun meillä on kuulema kerrankin normaali vauva eli harrastaa yöhulinointia edes joskus wink.gif. Noh, kummitäti saa taas iloita, poika meinasi viime yönä kun heräsi klo 2:30 syömään (vaikka ei tuolla edes nälkä ollut) ettei enää nukuta. Pari tuntia taisi vierähtää ennen kuin pikkumies simahti uudelleen dry.gif. Lienee turha sanoa ettei äiti ollut niin iloinen "valoisasta" yöstä.

Jesperi ei nukahtanut rinnalle, ei omiin höpinöihinsä sänkyyn - on ilmeisesti alkanut kuvittelemaan olevansa ikiliikkuja. Sängyssä mennä mönkii eteenpäin kunnes tulee kulma vastaan ja ei osaa siitä pakittaa. Siis kiljutaan äiti apuun. Ja äitihän tulee äkkiä, on tuolla pienellä miehellä sen verran luja ääni - herättäis vielä koko talon (viime yönä onnistui herättämään vain tytöt).

Onneksi päiväunet poika nukkuu hyvin ja paikoillaan. Mitenköhän tuon paikoillaan pysymisen saisi siirrettyä myös yöhön... Pitäisikö pultata kiinni sänkyyn kun vie nukkumaan vai olisikohan jeesusteippi (=ilmastointiteippi) parempi think2.gif. Okei okei, ei tarvitse soittaa lähimpään sossuun.. en minä tosissani ole. Kai nämä yöt jossain vaiheessa paranevat pysyvästi. Välissä kun onneksi on öitä jolloin nukutaan putkeen 7-8 tuntia tai herätään vain kerran syömään - ja tuolloinkin kyse on oikeastaan vain siitä että jostain syystä  herää eikä osaa nukahtaa ilman rintaa. Sammuu heti kun saa tissin suuhun. Ei kyllä nälkä pitäisi ollakaan kun syö illalla 2 dl puuroa, vetäsee päälle vielä pullosta maitoa 2 dl ja tissiä päälle (ei kylläkään ihan putkeen vaan parin tunnin sisällä). Hyvä ruokahalu 00000301.gif.

Kohta pitäisi lähteä katsomaan Isosiskon peliä. Tytöillä on tänään kaksi peliä mutta aattelin että riittää kun olen tämän riiviölauman kanssa katsomassa kentän laidalla edes yhden. Muuten tulee kallis reissu kun lapset kinuavat mehua/jäätelöä/karkkia tai ihan mitä vaan. Pelit loppuu klo 20, joten siitä otetaan pikaspurtti taas mökille niin Isosisko pääsee huuhtomaan hiet järveen (ja minä pääsen myös uimaan) ja pikauinnin jälkeen äkkiä kotiin että päästään alottamaan Jesperin iltatouhut. Menevät vähän aikataulusta myöhäisemmäksi mutta ei tuo nyt niin nokonuukaa ole. Kunhan viimeistään klo 21 tienoilla tai vähän jälkeen ollaan kotona.

Vauvakuumekin korventaa edelleen mutta kun ei ole kiertoa niin turha edes elätellä toiveita vielä. Kauhean paljon vain pallomasuja näkee tuolla kun liikkuu... olis se niin kiva... *huokaus*