Neuvolapäivä vaihteeksi. Isosisko halusi lähteä mukaan pitämään Taaperoa silmällä, kotiin kun poikaa ei voinut jättää  Esikoisen vedellessä edelleen sikeitä. En oikein luota Tuuliviirin silmälläpitoon.

Neuvolassa kaikki oli ok.
Paino: + 300 g/vko, yht. +2,4 kg
Turvotus: (+)
RR: 120/80
Pissa: -
Hb: 129
Sf: 16 cm
syke: n. 150
Liikkeet: +

Puhuttiin terveydenhoitajan kanssa, että käyn hakemassa verensokerimittarin tänään kunhan välinejakelu aukeaa ja alan seurailemaan sokereita kotona jo nyt, vaikka rasitus onkin sitten rv 26. Tuumasi ettei tuo pahaa tee aloittaa jo nyt, ja jos jotain erityistä tuloksissa huomaan, voin sanoa siitä sitten viikon kuluttua äitipolilla kun rakenneultraan menen.

Sydänääniä oli kyllä mukava kuunnella vaihteeksi. Juhannuksen tienoilla kun oli pari kolme päivää ettei liikkeitä erottanut, niin nyt oli mukava kuulla että sieltä se tsukutsukutsukutsuku ääni kuului oikein napakasti. Vaikka kyllähän noita liikkeitäkin on taas tuntunut. Eilen sain todeta että virtsarakkoni on saanut uuden harjoitusvastustajan - onneksi tehot on vielä pienet mutta muistinpahan mitä se on sitten kun potkuissa ja iskuissa on taas tehoja.

Klo 22:25
Kävin sitten sen mittarin hakemassa ja heti ruoan jälkeen, tai siis tuntia myöhemmin, mittailin. Arvo oli jopa yllättävän matala. Ihan hieno paastoarvoksi mutta olisi tuo ruokailun päälle saanut olla korkeampikin kuin 4,9. Ruokana oli broilerinkoipi ja riisiä. Iltapalaksi söinkin sitten kolme Lidl:n paahtoleipäviipaletta tomaatin, kinkun ja juuston kera... tulos oli tyrmäävä. Tuntia myöhemmin verensokeri pomppi lukemissa 8,5. Hyi minua, kerralla ei saa syödä noin paljoa. Tarkoitus kun olisi että paasto olisi alle 5, ja ruokailun jälkeen alle 7.