No, jos nyt niitä kuvia.

IMG_0938.JPGIMG_0944.JPG
Jesperi osaa nukkua missä ja miten vain kuten yllä olevat kuvat todistavat. Kummallakin kerralla tarjottiin sänkyäkin päiväunipaikaksi mutta ilmeisesti tuolit ovat mukavampia?

IMG_0954.JPG Tässä vaiheessa vauva pysyi vielä paikoillaan kun piti tuon leikkimaton päällä. Vähän saattoi itseään hinata eteenpäin mutta matto seurasi mukana kun ei osannut tuon reunan yli mennä.

IMG_0967.JPGIMG_0997.JPGHyppykiikusta tuli suosittu paikka kun neiti tykkää kovasti pomppia sylissäkin. Lattialla puolestaan Jesperin hummeri on erittäin mielenkiintoinen kun kaasukahvasta vetämällä siitä lähtee ääniä! Siinä piti sitten roikkua kaksin käsin kiinni ja yrittää vetää itseään siihen päälle.

01072009458.jpg Isosisko toi Pärnun reissultaan Jesperille mieluisan tuliaisen - Cars -sortsisetin. Onnellinen poika.

02072009464.jpg Ulkona hellettä paossa. Tarkkaan tyttö katseli kun muut jäätelöä söivät.

IMG_0999.JPGIMG_1017.JPGNurmikko tuntui pienen käsiin oudolta joten pysyi peiton päällä mutta tuossa vaiheessa neiti hoksasi miten ryömitään ja ryömi sitten ympäri peittoa.

05072009466.jpg Ja samantien kun oppi ryömimään, keksi miten noustaan konttausasentoon. Siinä onkin mukava heijata joka päivä.

IMG_1076.JPGIMG_1077.JPGIMG_1085.JPG 6 kk ja 1 pv ikää kun sai ekaa kertaa sosetta (porkkanaa). Ei oikein ollut järisyttävän ihana makuelämys :-D

IMG_1123.JPG Vielä yksi kuva Jesperin omavalintaisista päiväunipaikoista - tässä nukahti tuulikaapin ovelle matkalla ulos.

IMG_1132.JPG Keväästä asti on kovasti yritetty pottakoulua käydä Jesperin kanssa. Alkukesästä alkoikin sujua hyvin pissan osalta mutta se isohätä tuottikin ongelmia. Poika ei potalle suostunut vaikka yritettiin mitä. Lopulta luvattiin että saa kaupasta auton kun oppii potalle. Kovasti hoki aina "tahtoo piipaa auton" mutta kun hätä tuli niin tuli pyytämään vaippaa ja huusi "en taho autoo, haluu vaipan". Että silleen. Sitten käytiin kummitädin luona ja siellä oli sähkömopo, johon ihastui. Luvattiin että saa samanlaisen kun oppii potalle. Meni reilu kaksi viikkoa ja lupaus piti lunastaa, nyt Jesperi on onnellinen mopon omistaja.

IMG_1136.JPG
Viikonloppuna lapsilla oli hauskaa vesisotailla mökillä. Jesperi oli fiksu ja katseli kauempaa niin pysyi kuivana.

IMG_0973.JPG Lopuksi vielä kuva tehotyttöjen mekoista jotka tein kauheassa kiireessä. Kankaat siis tyttöjen itse valitsemat ja kaavat hihattoman trikoopuseron kaavoista muokattu.