*haukotus*... miten voi naista väsyttää näin kamalasti joka päivä? Mihin katosi, tai jäi siis kokonaan tulematta, se energinen keskiraskaus? Edelleen ihmettelen tuota. Aamulla kun herään, olen muutaman tunnin ehkä virkeä ja sitten alkaa väsymys, mutta vaikka kuinka väsyttää ei päiväunet onnistu - kierroksia kuitenkin sen verran liikaa. Ja vaikka päivällä ja illalla väsyttää, niin kun menen nukkumaan voi käydä kuten viime yönä... ei tietoakaan väsymyksestä enää. Taisin pyöriä hereillä johonkin klo 2-3 asti ja meinasi jo hermot mennä.

Tänään tein päätöksen liittyen äitiysavustukseen. Alunperin meinasin, että otan sen rahana kuten neljän edellisenkin kanssa, saisihan sillä rahalla maksettua sairaalamaksua pois. Sitten aloin miettimään sitä, että vaikka paljon onkin käyttökelpoisena edelleen noista -93 ja -95 pakkauksista, niin pienemmistä vauvanvaatteista on pulaa. Ne kun lahosivat kuudennen lapsen kanssa aika hyvin jo jalkateristä... siis potkarit. Toisaalta onhan se kiva ottaa yksi äitiyspakkaus 2000-luvultakin, ja tämä voi hyvinkin olla tosiaan se viimeinen mahdollisuus siihen. Sitä paitsi tykkään tuosta tämän vuoden pakkauksen toppapuvusta - kahden vetoketjun ansiosta nukkuva vauva on helppo ujuttaa pukuun ja puvusta pois. Melkein yhtä kätevä kuin noissa -93 ja -95 pakkauksissa, joissa toppapuvusta sai tehtyä makuupussin eli kävivät hyvin aivan vastasyntyneellekin. Ja pakkauksen kun otan, ei tarvitse tyhjentää vanhoista kumpaakaan tyhjäksi vaatteista saadakseni niistä ensisänkyä Tähdelle, vaan saan ihan uuden siihen tarkoitukseen. Meillä kun on n. kolme ensimmäistä kuukautta vauvat nukkuneet laatikossa, eivät huku isoon pinnikseen ja löytyvät helpommin yöllä e025.gif.

Mies käväisi tänään Pipan, Poppanan ja Tuuliviirin kanssa sen verran kotona että pesi koneellisen pyyhkeitä ja kävi kaupassa. Niin ja toimitti pari pätkiskakkua, jotka leivoin eilen ja tänään, työkaverilleen (lupasin tehdä ne tämän tytön rippijuhliin). Käytti myös Esikoisen urheiluliikkeessä kun poika eilen esitteli minulle nappiksiaan, jotka olivat hajalla. Ei voinut luottaa että kestävät huomisen turnauksen Imatralla, joten uudethan ne piti käydä ostamassa. Eivätkä maksaneet kuin 40 euroa ja olivat vielä kuulema edulliset tinkimisen jälkeen... normaalihinta oli yli 100 euroa a030.gif. Noh, jos noista jäisi Isosiskollekin perintöä. Mies sanoi että tuntuvat kyllä siltä että kestävät seuraavankin käyttäjän.

Eilen kauppakäynnin yhteydessä minulla iski himo valkosipuli-oliivi feta snackiin ja sellainen hyppäsi kärryihin punasipulin ja jäävuorisalaatin kera. Kotona oli tomaattia, kurkkua ja mustia oliiveja joten salaattihan noista tuli. Ja arvatkaas kuka oli ähky nukkumaan mennessä kun yksinään veti kulhollisen fetasalaattia kun ei pystynyt lopettamaan syömistä e010.gif. Pahoin pelkään, että kun minun on vielä tänään käytävä pari kylmäkallea ostamassa kylmälaukkuun huomista varten (pitää Esikoiselle saada evästä koko päivän kestävään turnaukseen mukaan) niin taitaa tarttua lisää fetaa kouraan... ja vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta. Hmm, vai olisikohan verensokereille parempi vaihtoehto vaihtaa suklaakastike mansikoihin... Oh, raskaus... mikä ihana tekosyy syömähimoille g010.gif. Ensi viikolla onkin sitten totuuden hetki tiistaina kun pitää neuvolassa puntarille mennä.