Eilen tuli koulusta kotiin onnellinen Isosisko. Olivat koulujen välisessä pesäpalloturnauksessa voittaneet hopeamitalit, yhdeksäs vuosi peräkkäin tuolle koululle tuli mitali. Tämä vuosi onkin Isosiskolla ollut aika urheilullinen. Alkoi harrastamaan jalkapalloa, sen lisäksi on ollut mukana koulunsa sählyjoukkueessa (hopeaa), pesäpallojoukkueessa (tästä siis hopeaa), uintijoukkueessa ja koripallojoukkueessa (kultaa). Minä voisin huolia osan tuosta tyttäreni energiasta p015.gif.

Huomenna olisi sitten koululaisten jo innolla odottama viimeinen koulupäivä, Isosiskolla ja Esikoisella vain todistusten haku koululta, Tuuliviirillä on aamusta vielä kirkkokin. Koska kirkolle on matkaa, on tehtävä valinta niin, että minä menen kirkolle ja Isosisko ja Esikoinen saavat käydä kouluillaan pyörillä. Kolmeen paikkaan yhtäaikaa en sentään minäkään ratkea. Miehellä kun on työpäivä.

Tänään on Miehen syntymäpäivä. Ostettiin vanhempieni kanssa kimppaan Miehelle kompressori kun on sellaista jo useamman vuoden toivonut. Kyllähän tuo ilahtui kun lahjansa näki, luuli jo ettei saa mitään kun nuo autopirut ovat tässä kevään aikana vieneet 1000 euroa ylimääräistä. Rahaa jota meillä ei ole mutta pakko ollut se jostain hankkia. Noh, eiköhän tämä tästä helpota syksyä kohden, kunhan saadaan velat maksettua pois.

Onneksi oli jäätelökakku pakastimessa niin saatiin sitten päivänsankarille kakkua tarjota kun ruokatunnilla kotona kävi. Pipa, Poppana ja Isosisko maalasivat isälle onnittelupiirustukset, ja Isosisko oli vielä suklaapatukankin siihen teipannut lahjaksi. Taaperokin teki minun avustamana kortin. Maalasin pojan käden vesiväreillä vihreäksi, ja poika katsoi kyllä kummissaan minua että mitä minä häntä alan sotkemaan, ja painettiin käden kuva paperille. Söpö pieni kädenkuvahan siitä jäi muistoksi.

Eilen meinasin päästellä ärräpäitä kun marraskuussa saatiin puhelintarjouksena kokeiltavaksi Canal Digitalia. Tarjouksena oli Canal+:n saanti ilman avausmaksua ja kahdeksan kuukautta kuuden kuukauden hinnalla. Noh, eilen löytyi sitten seitsemäs lasku ja minä soitin siitä asiakaspalveluun - sielläpä näkyi vain että olisi kuusi kuukautta ilman avausmaksua, eikä mitään mainintaa kahdesta ilmaisesta kuukaudesta. Laitoin samantien äkäisenä palautettä sähköpostitse (raskaushormonithan eivät tietenkään vaikuta asiaan mitenkään e025.gif), ja tänään tuli vastaus että mitätöivät tuon laskun ja saamme ne kaksi ilmaista kuukautta. Kannatti valittaa.

Ai niin. Äiti onnistui nivelsiteensä loukkaamaan, ei onneksi sen vakavampaa. Jonkun tuen sai jalkaansa niin että pystyi kävelemään, sairaslomaa ei huolinut kun tämä on hänen viimeinen työviikkonsa ennen kesälomaa, ja työpaikalla kauhea kaaos kuten aina. Innokas työntekijä, en muuta sano.