Jäi maanantaina väliin Taaperon 3-vuotis neuvolakin, onneksi muistin peruuttaa sen ja varata uuden ajan, joten tänään käytiin tekemässä vuosikatsastus pojalle. Hyvin on poitsu kasvanut vuodessa, nyt pituutta oli 97,5 cm (lisäystä vuoden takaiseen 9 cm) ja painoa 14,9 kg (lisäystä 1,9 kg). Iloiseksi ja puheliaaksi pojaksi terveydenhoitaja Taaperon totesi. Taaperosta neuvolakäynti oli mukava, olihan hän tällä kertaa pääosissa ja sai tehdä kivoja tehtäviä. Palapelin kasaaminen, palikkatornin rakentaminen, värien tunnistaminen, helmien pujotus, palikan siirtely mukin alle/eteen/päälle/taakse ja piirtely olivat pojasta mukavia tehtäviä. Näön ja kuulon tarkastus sen sijaan ei ihan kunnolla onnistunut kun niihin ei jaksanut keskittyä mutta katsotaan ne vuoden kuluttua.

Neuvolan jälkeen kävin pikkupoikien kanssa tankkaamassa auton, hain Poppanan eskarista ja sitten kauppaan. Ja voi kauhistus... siellä oli eräs nainen ostoksilla söpösti pyöristyneen masun kanssa ja vauvakuume nousi taas pari astetta (tunsin pienen kateuden puraisun oikein). Vauvakuume on muutenkin ollut noususuhdanteinen ja huomasin jopa kaipaavani raskautta - vaikka se kipeää tekeekin lopussa. Toissayönä näin unta että odotin kahdeksatta, viime yönä näin unta jossa raskaus selvisi vasta kun tunsin potkuja eli yllätysraskaus. Pitääköhän tässä kaivaa testi kaapista esiin ettei pääse yllättämään noin pahasti wink.gif . Vaikka eipä minulla vieläkään kierto pelaa, imetys toimii tehokkaasti ehkäisijänä.

Kotona syötin Poppanan ja Taaperon ja kävin viemässä lapset mökillä isänsä ja pappansa seuraan. Pipakin ilostui kun sai kavereita oltuaan koko päivän yksinään miesten seurassa.