Eilen oli pakko aloittaa heti perään Poppanan lapasten teko kun vauhtiin päästiin. Ne ajattelin kokeilla peukalokiilalla tehdä.. Ajatus meinasi kyllä karista - irkissä iltayöllä kun yritin saada selkoa Kaleidoskoopin, Jaanan ja Ionan ohjeista. Noo, tuli niillä ihan kivaa jälkeä kuitenkin ;) niin kuin näkyy kuvassa vasemmalla, oikeanpuoleisen sävelsin sitten itse kasaan jotenkin. Ei tuo peukalokiila ihan avautunut minulle... siis idea. Tarttee tehdä lisää lapasia? Poppana oli kyllä oikein tyytyvänen uusiin käsineisiinsä ja juoksi heti pihalle niitä esittelemään.

9709.jpg

Rauhallista neulomisvimmaani on välillä häirinneet lapset, kuinkas muuten. Taapero taisi tuumata, että edellisestä maitosuihkusta on jo liian kauan kun kapusi päiväunilta herättyään keittiön pöydälle ja kumosi Poppanan mukin päälleen, pöydälle ja lattialle. Ja vain muutama minuutti aikaisemmin kysyin Esikoiselta ja Isosiskolta olivatko siivonneet pöydän kuten piti... Pääsin sitten itse pesemään lattioita - ja ihan hyvähän ne kyllä on pestäkin pari kolme kertaa viikossa :PP Laminaatti vain kuluu vielä puhki liiasta jynssäämisestä ;)

Poppana riemuitsi äsken sisälle tultuaan korttelilenkistä isänsä kanssa. Olivat ottaneet Poppanalle pyörän ja kolme kertaa kiersivät korttelin. Poppana ei kaatunut kertaakaan vaikka toki vähän horjuvaa pyöräily vielä oli ilman apupyöriä :) Hienoa. Kohta onnistuu kävelylenkit niin että tehotytöt kulkevat mukana. Pipa seisomalaudalle, Poppanalle pyörä ja Taapero rattaisiin... saan minäkin hyötyä irti kävelystä :)