Neuvolassa käyty ja hyvin poika kasvaa p015.gif. Ei tarvitse miettiä riittääkö äidinmaito vai ei, satunnaiset korvikeannokset joinain iltoina ennen nukkumaan menoa tuskin vaikuttavat niin paljoa.

Mitat nyt (suluissa viimekertaiset):
pituus: 57,5 cm (56,5)
paino: 5 700 g (4 860)
pipo: 39 cm (38)
Neuvolakorttiin: Hyväkuntoinen, jäntevä, kasvaa hyvin, sydän ok, nyt nuhaa ja yskää, keuhkoista rohinoita l.a(? tai jotain tuollaista), vatsa ok, ....(tähän jotain epäselvää).., lonkat ok, iho hyvä, seuraa 180', APR+, korvat ok, ...(taas jotain epäselvää).., rohinan takia Kefexin ab 1.5 mlx2 7vrk

Antibioottireseptin lääkäri kirjoitti varmuuden vuoksi ja sanoi, että voin vielä muutaman päivän katsoa hellittääkö yskä ja rohinat. Jos ei, niin sitten kuuri kun keuhkoista rohinoita vähän kuului.

Jesperi reppana ei oikein tykännyt neuvolakäynnistä kun oli juuri nukahtanut turvakaukaloon ja sitten herätetään mittailtavaksi. Päästä kiinni pitäminen tuntui olevan kaikkein inhottavinta. Voi raukkaa... ja ensi kerralla tulee piikkiä... se on kova paikka äidillekin aina pari ekaa kertaa. Mutta mielummin rokotukset kuin taudit.