Eilinen uinailu Jesperillä jatkui tälle päivälle. Yöllä poika nukkua posotti yhteen menoon 9 tuntia!!! Herttinen! Ja yöunille kävi jo puoli yhdentoista aikaan illalla. Kun lopulta heräsi syömään (jatkoi sen jälkeen unia vielä kolme tuntia), ei jaksanut syödä tarpeeksi helpottaakseen minun oloani, joten Avent Isiksellä irtosi äkkiä vielä 2 dl ylimääräistä. Outoa kyllä, minua olisi väsyttänyt aamulla silti vaikka sain noin hyvät unet mutta herätys tuli Taaperon muodossa kun kolautteli ovea. Tuli kiire ylös ettei pienin vielä herää.

Muutoin päivä on mennyt samaa tahtia kuin muutkin. Jesperi on oma hymyilevä itsensä enkä ole mitään rokotusreaktiota havainnut (paitsi tuon nukkumisen icon_wink.gif). Nyt iltasella oli Pipan muskari ja sillä aikaa kun tyttö oli harrastuksensa parissa, minä shoppailin. Ensin kultasepänliikkeestä hopeiset korvikset, vain 5 euroa, että ei paha. Sitten kuljin lankakaupan ohi ja sorruin menemään sisään kun ikkunassa oli kyltti että lankoja -40% ja Jesperikin nukkui matkarattaissa sikeästi. Ulos tulin kolmen mohair lankakerän kanssa. Ihana väri.

372050.jpg

Muskarista toin Pipan kotiin ja nappasin vuorostaan Tuuliviirin kyytiin kun pojalla oli futisharkat. Sitten takaisin kotiin ja Jesperi jatkaa edelleen uniaan turvakaukalossa. Kotona oli toinenkin unelias - Taapero oli nukahtanut jälleen kerran potalle ja nukkuu siinä edelleen. Hetkeksi äsken havahtui muttei halunnut potalta pois, ja nyt taas nukkuu.