Nyt on jo normaalimpi olo. Pieni räjähdys silloin tällöin tekee hyvää näämmä itsellekin kun taas tuntuu että pinnaa riittää enemmänkin. Ihme kyllä telkkari ei (ainakaan heti) hajonnut - Mies sai siihen kuvan kun tuli ruokikselle. Ensin hieman vihreää raitaa mutta sen jälkeen kuva tuli.

Aamulla kun syötin Jesperiä tuli iloinen uutinen tekstiviestinä. Miehen veljen perheeseen oli eilen illalla syntynyt poika baby.gif. Nuorimmille serkuksille tuli näin ollen ikäeroa 7 vkoa 4 pv. Kivaa kun on samanikäisiä lapsia suvussa. (minulle iski aavistus vauvakuumetta mutta onneksi on vauva) Onnea uudesta perheenjäsenestä!

Jesperi nukkui tosi hyvät unet viime yönä. Nukahti ennätysaikaisin klo 23, heräsi syömään klo 3 ja vähän ennen yhdeksää nostin nukkuvan pojan syömään. Poika söi ja jatkoi uniaan klo 11.25 asti jolloin piti herätellä taas, että ehditään Poppana hakemaan. Haettiin Poppana ja käytiin kaupassa, kotona oltiin vähän ennen klo 13 ja siinä vaiheessa Jesperi jo nukkui. Nukkuu edelleen ja kello on nyt 16.25. Tässähän tulee jo ikävä vauvaa kun olisi kiva sylitelläkin ja nauttia siitä vauvantuoksusta ja tuhinasta.

Eilen ei ulkona mielellään liikkunut. Ensin satoi vettä kuin viimeistä päivää, sitten tuli valkoisia tiskirättejä taivaantäydeltä ja taas hetken kuluttua vettä. Piha oli kivaa sohjoa ja lätäköitä täynnä, ja Miehen oli pakko sohjot töiden jälkeen kolailla pihalta pois kun luvassa on taas pakkasia. Jokohan se nyt se talvi tulisi kun viimeksi ei sittenkään tullut...

Tuohon hepatiitti B -rokotetutkimukseen otetaan nyt sitten osaa. Siitäkin huolimatta että piikin takia pitää ajella Kotkaan asti mutta kun lupasivat korvata matkakulut niin eipä tuosta ole muuta kuin ajamisen vaiva.Minusta on välillä ihan kiva ajella muutakin kuin kauppaan ja takas... kunhan ei ole helle tai sada vettä tai lunta tuutin täydeltä. Pitänee toivoa hyviä ajokelejä aina rokotuspäiville. Taudin kantajia on sen verran maailmassa ja lisääntyvässä määrin, että ei tuo paha rokote ole ottaa. Tiedä kuinka paljon heitä olisi kun Jesperi on aikuinen. Lisäksi perhekerhossa juttelin erään lastenneuvolan terveydenhoitajan kanssa ja tämä sanoi että tuota rokotusta on Suomeenkin lasten rokotusohjelmaan kaavailtu mutta koska, siitä ei ole tietoa. Otetaan se nyt sitten tässä tutkimuksen ohessa.