Rv 15+1... kyllä se aika menee sittenkin eteenpäin vaikka välillä tuntuu ettei mene. Olo on onneksi ollut jo pari viikkoa pääosin hyvä eli pahoinvointia on vain harvakseltaan. Sen sijaan päänsärkyä on alkanut taas riittämään jo naapurienkin edestä. Melkein koko ajan on pieni rumpuryhmä päässä takomassa, sitten jos ulkolämpötila nousee yli +21 asteen niin voin jo melkein lyödä vetoa siitä että bileet päässä alkaa kunnolla. Toisilla on heikko viinapää, minulla ei kestä lämmintä vaan se käy päähän.

Otin eilen kuvan mahastakin, vertailun vuoksi rinnakkain aiemman kanssa. Ei ihme jos vähän ahdistaa istuessa kun on noussut jo ylemmäs - mittanauha kertoo 20 cm:n lisäyksestä vyötärönympärykseen lähtöön verrattuna...kraah!
1745724.jpg

Tänään iski inspiraatio, joka olisi kyllä voinut iskeä jo jokunen vuosi aiemminkin, eli raivasin kodinhoitohuoneesta roinaa huitsin nevadaan ja kas kummaa. Huoneeseen löytyi lattiapintaa vaikka laittaa tanssiksi jos huvittaa. Yksi laatikkopino yhdessä nurkassa vielä on. Odottaa tammikuuta että tiedän onko tuleva muru tyttö vai poika, laatikoissa kun on tyttöjen pieneksi jääneitä vaatteita. Jos tulee poika niin vaatteet saavat lähdön, jos tyttö niin niille löytyy käyttöä. Viime yönä näin unta että olin ultrassa ja siellä näkyi että tulokas on selvääkin selvempi tyttö. Ajattelin unessa että niinhän sen piti ollakin. Tällä hetkellä voisin sanoa että tyttöolo on vahvempi.

Esikoinen soitteli rippileiriltä. Pitäisi kuulema mennä ostoksille heti tiistaina kun kotiutuu. Minä jo ihmettelin että kuinkas nyt niin, kauppakammoinen poika haluamassa kaupoille ihan itse. Noh, toisesta lenkkarista oli lähtenyt pohja irti kokonaan eli aika hyvä syy. Pienen saarnan kyllä pidin.. olisin vienyt sisäpelikengät leirille mutta tolvana oli jättänyt ne kouluun kesäksi. Hienoa! Pojalla on lenkkarit, sisäpelikengät ja nappulat - nappuloita en leirille kengiksi vie joten nyt saa kulkea sitten paljain jaloin. On niin hankalan kokoinen jalka jo tuon ikäisellä ettei voi mennä ostamaan sikaa säkissä sovittamatta. Noh, tiistaina ostoksille kunhan pääsevät konfirmaatioharjoituksista pois.