Jippii, tästä alkaen odotusta on enemmän takana kuin edessä. Ehkäpä se aikakin alkaa nyt mennä vähän nopeampaa. Rv 20+0... huisaa... tuleekohan se 40 täyteen vai ei, se onkin sitten seuraava jännitettävä asia.

Puolivälin "kunniaksi" sain yöllä tuta ensimmäiset selkävihlaisut... ei kiva. Toivottavasti oli vain jotain ohimenevää eikä tästä ala taas liikuntakyvyn menetys pikkuhiljaa. Tavoite on ettei tällä kertaa tarvitse niitä kyynärsauvoja hakea vielä rv 26, mielummin ei ollenkaan. Selkäjumppaa... se onkin jäänyt vähän vähälle viime aikoina tuo mutta jospa palauttaisin itseni ruotuun tuolta osin nyt heti tai oikeastaan sitten kun Taapero menee päiväunille. Ei tule mahan päälle kiipeilemään.

Pipa ja Poppana eivät tänään olekaan päivää kotona. Papalle sopi että jäävät hänen seurakseen päiväksi mökille niin saavat uida mielinmäärin. Tuuliviiri sen sijaan halusi kotiin ja kavereiden kanssa leikkimään, joten Mies toi aamulla pojan kotiin töihin mennessään (ja laittoi minulle aamukahvin valmiiksi kuten joka aamu). Esikoinen tuli jo illalla uintireissun jälkeen kotiin kun kotona oli sanojensa mukaan rauhallista aamulla pikkutyttöjen jäädessä mökille. Hmm, miten niin rauhallista? Eikös täällä aina... icon_wink.gif

Isosisko on vuorostaan J-serkun luona. Meni jo sunnuntaina sinne ja tulee luultavasti ehkä kenties huomenna. Uskotaan kun nähdään. Tytöt olivat eilen käyneet Mummin luona pölyjä pyyhkimässä, anoppi kun ei itse siihen sairautensa takia pysty, ja olivat saaneet siitä sitten hieman rahaa (näin tytöt illalla kaupassa ja kertoivat). Palkan ja J-serkun isältä saadun pienen lisäavustuksen turvin ovat huomenna menossa katsomaan uuden Pirates of the Caribbean -elokuvan illalla.

Minä aion tehdä tänään saman kuin eilenkin. Nappaan Taaperon kyytiin taas joskus kun kärsii illalla autoon mennä, ajelen mökille ja hyppään järveen. Jokohan sitä kokeilisi mitä Taapero pitäisi järvessä olosta...