Jospa tämä olisi viimeinen osa tähän tarinaan tällä kertaa. Kuumeisia tapauksia talosta ei löydy enää yhtään, eilen oli vielä lämpöä parilla. Niin ja eilen ei jaksanut sairaspäiväkirjaa kirjoittaa kun edellinen yö meni valvoen. Jesperi ressukan yskä oli kamala, välillä oksensi, ja taisi mahavaivaakin olla - ainakin kakkavaippoja sai vaihtaa tiuhempaan kuin ikinä. Meni yksi tyynykin pesuun kun tuli selästä läpi ja kuumetta pojalla lämpöisyydestä päätellen oli myös. Makuulle kun laittoi, alkoi itku, joten minä siis sylittelin pientä koko yön. Klo 5.40-6.40 välisen ajan sain nukuttua ja sitten taas valvottiin. Puoli kahdeksalta Mies tuli takaisin kotiin kun vei Tuuliviirin tämän joukkueen lähtöpaikalle (pojilla oli turnaus Mikkelissä), ja silloin kiikutin Jesperin Miehelle ja painuin itse sänkyyn. Pari tuntia nukuin, sitten heräsin siihen että Jesperi itki eli ruokaa vailla. Pää oli sekaisin kuin Haminan kaupunki (kuuleman mukaan) mutta olihan se noustava. Mies oli juuri maitoa laittamassa mikroon ja käski mennä nukkumaan, että hän hoitaisi pojan kyllä. Minä totesin että kun kerran nousin niin sama se on jo sitten syöttää pikkuinen.

Jesperi söi ja hymyili taas tyytyväisenä, eikä tuntunut enää edes kuumeiselta, ja sen vahvisti mittauskin. Mikälie kuumepiikki yöllä ollut. Päivä meni kuitenkin aikalailla torkkuen pikkumieheltä, välillä söi ja taas nukkui. Mikä parasta, viime yö meni ihan tutusti jo eli nukkui klo 22.30-6.00, söi puoli tuntia ja nukkui taas klo 10 asti. Uni maistui äidillekin hyvin. Yskäkin alkaa jo helpottamaan hivenen mutta kyllä tässä vielä saa köhiä välillä.

Tänään lapset ovat siis muuten olleet jo kunnossa mitä nyt yskä on kamala. Pipa kuullostaa varikselta kun puhuu, jos nyt yskinnältä saa sanaa suustaan. Syöminen ainakin on hankalaa kun leivästä ehtii nirhasta etuhampailla pienen palan ja sen jälkeen yskii viisi minuuttia, uusi pala ja taas yskii jne. Reppana. Poppana yskii myös kovasti mutta ääntään ei ole menettänyt. Kaipa neiti huomenna eskariin menee, mitä olen ystävien kanssa jutellut, tämä yskä ei hellitä välttämättä moneen viikkoon... "jee, jee".