Taapero ei tykästynyt pönttöön aamupäivällä kun testasin pojua siihen istumaan, pääsi pojulta itku. En laittanut vaippaa vaan annoin sitten juosta peppu paljaana, ja varauduin että taas kohta saan pyyhkiä jostain lätäkköä. Meni tunnin verran aikaa ja lähdin katsomaan missä Taapero on, leikkihuoneestahan tuo löytyi. Kysyin menisikö potalle kun pottaa piteli juuri käsissään. Taapero kantoi potan olohuoneeseen, keskelle lattiaa, ja alkoi tällätä itseään istumaan... ja hetken kuluttua kun nousi, jäi kurkkimaan pottaa. Pitihän se sitten mennä minunkin katsomaan ja siellähän se pissa oli g015.gif. Poika saa hampurilaisen - lupasin että kun pissa tulee pottaan, pääsee hampurilaiselle. Se tosin jää nyt torstaihin, käydään samalla kun np-ultrassa käyn. Siinä on Hesburger vieressä. Tänään otettiin jäätelöt sitten tämän ekan pottapissan kunniaksi. Äitikin sai siinä sivussa herkutella, kuten myös tehotytöt.

Eilen sain puhelun kaupungilta. Työharjoittelupaikan saanti taisi onnistua, aloitan 7.8. Käyn kuitenkin huomenna vielä tapaamassa tulevaa pomoani ja puhumassa asiat varmasti selviksi. Samalla saan jätettyä päivähoitohakemukset Pipan ja Taaperon osalta. Poppana pääsee siihen päiväkotiin missä aloittaa eskarin mutta koska se on menossa remonttiin, ei sinne oteta muita, vakilapsiakin on siirretty toisiin päiväkoteihin. Toivottavasti osapäivähoito järjestyisi kakkosvaihtoehdosta ettei tarvitse ympäri kaupunkia ravata. Huomisaamuna on siis minuuttiaikataulu kun pitäisi käydä tuossa tapaamisessa n. klo 9 aikoihin, sitten sieltä päivähoitotoimistoon, klo 10-12 on perhekerho ja klo 12.30 Taaperon 2-vuotis neuvola.

Niin ja itse sain sopivasti kutsun hammalääkäriin kun olen kiltisti kaksi vuotta jonossa ollut. Ei tarvinnut odotukseen vedoten kiilailla ketään e025.gif . Mukava käynti. Puoli tuntia oli varattu aikaa mutta vain kymmenen minuuttia meni. Reikiä nolla ja hammaskiveäkin oli vain minimaalisesti, lähti rapsuttaen irti, joten minun ei tarvinnut roikkua siinä koukussa kuin kala samalla kun olisi tuntunut siltä että alaleuka irtoaa ennen hammaskiven irtoamista. Jees! Pitäisi muistaa ilmottautua jonoon taas vuoden lopussa niin parin vuoden kuluttua pääsisin uudelleen. Miehelle aion varata jonon ohi ajan nyt kun hänellä se mahdollisuus on. Mies ei siitä niin innoissaan ole... edellisellä kerralla kun ajan varasin, lähti kaksi viisuria, viimeksi paikattiin hammas g010.gif