Onpas aikaa vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta :o Eihän tässä pysy perässä ollenkaan. No, jos nyt edes kirjoittaisi jotain kun odotellaan tietoa, että tarviiko mennä toista kertaa äänestämään presidenttiä vai riittikö yksi kerta. Kansalaisuusvelvoite tuli suoritettua vähän aikaa sitten - oli hyvä syy lähteä iltakävelylle melkein koko perhe, isommat muksuthan eivät vapaaehtoisesti koululleen kävele viikonloppuna.

Tässä parin viikon aikana ei ole kummepia tapahtunut. Käytiin Hesassa ja näin suloisen kahden viikon ikäisen vauvelin, tultiin kotiin ja sitten on ollutkin tavallista arkea. Uusi liesi toimii kuin unelma ja Mies etenkin on tykästynyt kiertoilmatoimintoon kun saa pullia sun muita kerralla reilusti uuniin. Minä ostin itselleni uuden lelun tietokoneeseen liittyen, ja siksikään ei ole kyllä ehtinyt blogiin kirjoittaa... ostin webkameran Kaleidoskoopin innoittamana ;) Nyt odottelen että Elma-tätikin sen saisi itselleen hommattua, onhan se epäreilua että minut on nähty mutta Elma-tätiä ei ;D

Vauvakuume osiossakin on tapahtunut. Mies taitaa olla taivuteltu :o) Vai olikohan vain erehdys... No niin tai näin, tässä pääsee jännittämään tässä kuussa, että onnistuuko idätys vai ei ;) Asia selvinnee parin viikon kuluttua. Huu ;D Oli Mies katsellut jotain yhdeksän hengen pikkubussia jossain mutta toisaalta sanoin että voihan tuota tiedustella josko Vitoon saisi teetettyä sen puuttuvan penkin mikäli tarvetta tulee... tai sitten niillä reissuilla kun koko perhe liikkuu yhdessä, vanhimmasta päästä voi osa mennä bussilla tai sitten kuljetaan kahdella autolla. Mitäs ongelmia tässä muka on ;D ?