Mistähän minua rangaistaan kun tällaisia säitä pukkaa tähän aikaan vuodesta. Eilen oli niin ihana päivä... aamulla sumuista ja tihkusadetta ja tuoksui syksylle. Niin ihana ilma että olisi tehnyt mieli lähteä kävelylenkille sen sijaan että menin töihin. Ja sitten tänään taas tätä pirskatin kuumuutta ja huomiseksi vielä enemmän luvassa. Ei kivaa *mököttää*. Pomo eilen nauroikin että olen outo kun kehuin ilmaa aivan mahtavaksi siinä kun hän manasi keliä.

Taaperon kuumeinen yö sujui melko hyvin. Klo 3 aikoihin heräsin siihen että poika huutaa lujaa haluavansa potalle ja itki. Valossa näki kuinka reppana oikein tärisi kuumeen kourissa, joten sillä välin kun poju istui potalla ja karjui (isoveljet nukkuivat vieressä eikä kumpikaan eväänsä liikauttanut eli eivät heränneet), minä etsin lääkettä ja vettä juotavaksi. Ostin Pamol F -tabletteja apteekista kun arvelin että banaaninmakuiset pillerit kelpaavat nieltäväksikin - ja kelpasihan tuo kunhan antoi vettä päälle. Pottareissun jälkeen taapersi omaan sänkyyn ja jäi sinne makoilemaan ongelmitta. Aamulla Isosisko tosin kertoi pikkuveljen kipittäneen jossain vaiheessa hänen viereensä. Heh, Isosiskon sängyssä tulee ahdasta jos Taaperokin sinne Pipan lisäksi pyrkii. Kuumelääke kuitenkin auttoi niin että aamulla poju ei sentään tärissyt kuumeen takia.

Nyt päivän mittaan kuume ei niin korkealle ole noussut, ja Taapero on jaksanut leikkiäkin. Tosin kiukuttelua ja itkeskelyä on sen verran enemmän että huomaa ettei poika kunnossa ole. Yöksi taidan antaa kuumelääkkeen kuitenkin. Huomenna Mies saa sitten sairastaa pojan kanssa rauhassa kotona vietyään tytöt hoitoon, Miehelläkin kuulema ollut muutaman päivän kuumetta mutta eihän hän mihinkään lääkäriin mene mitään sairaslomaa hakemaan. Nyt kun Taaperolla se sairaslomalappu on niin huomenna ei kuitenkaan aio töihin mennä kun minä tulen töistä kotiin. Ihan fiksua.

Tuuliviiri oli tänään mennyt kaverinsa mukana katsomaan tämän judoharkkoja ja päässyt mukaan kokeilemaan. Poika tuli intoa puhkuen kotiin lippusten ja lappusten kanssa ja ilmoitti alkavansa harrastamaan judoa! Jaahas, vai silleen. Ehkäpä tästä nyt kuitenkin vielä keskustellaan, harjoitusvuorot kun näyttävät siltä että voivat mennä ikävästi jalkapallon kanssa päällekäin eli voipi tulla eteen valinta. Tällä hetkellä Tuuliviiri on sitä mieltä että lopettaa sitten jaliksen jos se sitä vaatii... mutta kun tuolla se mieli muuttuu niin monesti että ehkä nukutaan yön yli ja vaikka vielä viikonloppukin mietitään. Hyvä harrastus se judokin kyllä on, että pitänee miettiä.