Nyt on sitten Miehelläkin kesäloma, ja mökillehän tuo eilen porhalsi kuten normaalistikin joten siinä suhteessa loma ei tuo mitään muutosta arkirutiineihin. Ainakaan minun osaltani. Miehen tietty kun saa olla päivästä toiseen mökillä eikä tarvitse töissä käydä. Minä, Esikoinen, Taapero ja Isosisko menemme illalla mökille grillaamaan iltapalaksi pihvejä ja uimaan.

Taapero taisi eilen tuumata olevansa iso poika jo. Ensimmäistä kertaa päiväunille mennessä poika kieltäytyi laittamasta vaippahousuja jalkaan ja tuumasi vain "housut" kun oli ensin käynyt potalla. Ei tuo vaippa kai kovin tarpeellinen enää olekaan, en muista milloin olisi päivä- tai yöunilta vaipassa mitään ollut, joten aika kuiva tapaus poju jo on. Yöksi kyllä otti vaipan mutisematta. Vahinkoja housut jalassakaan en muista sattuneen kuin pari kertaa viimeisten parin kuukauden aikana. Niin ja tänään kävi vahinko. Taapero heräsi ja meni suoraan syömään, hetken kuluttua kuului "äiti", ja kun menin katsomaan niin poika on syöttötuolissa kyykyssä ja pissat valuvat tuolilta lattialle... Tuumasin siinä sitten pojalle että tämähän on oikea pissapoika, johon Taapero katsoi minua ja vastasi "jooh" icon_biggrin.gif.

Mansikoita käytiin hakemassa toinenkin 5 kg:n laatikko, jonka Esikoinen ja Isosisko sitten siivosivat ja pussittivat f015.gif... saivat syödäkin siitä samalla joten siksi avuliaisuus. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä tuli ostettua herneitäkin, ensin pari litraa ja kun autossa istuessa niitä tuli jo maistettua ennen liikkeelle lähtöä, piti käydä hakemassa vielä toisetkin pari litraa. Olivat niin hyviä. Lapset saivat myös toivomansa mölkky-pelin kun oli Citymarketissa tarjouksessa. Mutta taas kerran unohdin ostaa keinuihin uutta narua - pihan keinuista kahdessa on naru mennyt poikki. Pakko yrittää muistaa ensi viikolla, vaikka eivätpä pikkutytöt nyt kotona ole paljoa kun isänsä kanssa mökillä saavat olla.

Mökin yläkerran remonttikin alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Sähkömies kävi keskiviikkona virittelemässä sähköt yläkertaan ja nyt vielä olisi hieman kittausta, hiomista, listotusta, mattojen laitto ja ovien fiksaus sopiviksi. Hiljaa hyvä tulee. Tavoite kuulema onkin että talveen mennessä olisi ehkä valmista, eikä tämän kesän aikana. No joo - eipä tuolla hoppu ole kun yksi huone on yläkerrassa kuitenkin jo kokonaan valmis niin siellä voi jo asustaa.